« 1 2 3 4 5 6

УВАГА! В мiлiцii масовi галюцинацii!

Thumbnail

25 лютого 2011 року в Сумах відбулася неординарна подія і рідкісне явище – масова галюцинація. Молодь,організатори протестної акції, журналісти бачили і знімали на фото і відео, як регіонали під керівництвом депутатів Сумської міської ради намагалися зірвати акцію "Парад невиконаних обіцянок", викрали портрет Януковича В. Ф. і були змушені порвати його. Потім біля площі Незалежності молодь "стінка настінку" проривала кордон із молодиків спортивної зовнішності. Ці події широко висвітлили як місцеві, так і всеукраїнські ЗМІ. 
І лише працівники міліції в цей час перебували або в стані масового психозу, що супроводжувався галюцинаціями, або в іншій реальності. На їх думку це учасники акції самі між собою побилися за право нести портрет Януковича.

"Парад невиконаних обiцянок". Пiслямова

Thumbnail

Події останніх днів змусили зробити ряд висновків та підвести підсумки . Перш за все хотілося б подякувати депутатам міської ради із фракції Партії регіонів та їх бойовій групі за всеукраїнський розголос наших акцій. На жаль, останнім часом опозиційні акції стають трохи нудними: одні і ті ж промови, прапори, плакати. Звісно, 25 лютого ми хотіли проявити певний молодіжний креатив, проводячи саркастичне театралізоване дійство, але треба визнати, що насправді родзинкою заходів стала присутність регіоналів.

Анонс: "Парад невиконаних обіцянок"

Thumbnail

25 лютого 2011 року Сумська ОО "ВГО Молодий Народний Рух" відзначить річницю перебування при владі Віктора Януковича театралізованим дійством "Парад невиконаних обіцянок". О 14.00 від пам'ятника Тарасу Шевченка до Сумської облдержадміністрації по вул. Соборній відбудеться хода в якій візьмуть участь персонажі, що символізуватимуть пункти передвиборчої програми Віктора Януковича:

Знайти свою Сiч

Thumbnail

Тим, хто сьогодні  називає себе анархістами, більше цікавий процес боротьби з державою, ніж ідея суспільства без держави. Навіть не сама боротьба, а її імітація. Обмальовані стіни і червоні листівки - це звісно круто. Можна відчути власну велич, кинувши виклик чомусь великому і абстрактному, наприклад, державі. При чому в 99% випадків це "велике і абстрактне" навіть не помічає факту існування "борців проти системи". Можливо, я мало обізнаний в процесах українського лівого руху, але з часів Нестора Махна не можу пригадати анархіста, проти якого боролася сама держава.