1 2 3 4 5 6 »

Андрiй Рибалко взяв участь в дебатах "Роль молодi на парламентських виборах" [Вiдео]

Thumbnail

26 жовтня 2012 року у конференц-залі готельного комплексу "Воскресенський" Центр досліджень регіональної політики провів чергові дебати на тему "Роль молоді на парламентських виборах".

В дискусії взяли участь Андрій Рибалко (Молодий Народний Рух), Ольга Панфілова (молодіжне крило «Фронту Змін»), Оксана Заяц і Катерина Бобікова - «Молоді регіони».

Суми вiдзначали Покрову смолоскипною ходою

Thumbnail

Вчора, 14 жовтня в Сумах відбулася традиційна смолоскипна хода  в честь свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Української Постанської Армії, організована Молодим Народним Рухом, МГО "Січ" та "Студентською солідарністю".  Участь у ході взяло близько 200 сумчан, переважно молодь. Молоді патріоти пройшли центральними вулицями міста Суми. Біля меморіальної дошки членам ОУНівського підпілля на Сумщині відбувся невеликий мітинг.

В Сумах мовчали проти закону про наклеп. Фото

Thumbnail

Сьогодні, 1 жовтня активісти Молодого Народного Руху в Сумах підтримали акцію проти прийняття закону про наклеп.

Громадські діячі, журналісти пройшли мовчазною ходою вул. Соборною до пам'ятника Т. Шевченку, закелявши рот скотчем та з чистими аркушами паперу в руках.

В Сумах провели останнiй мирний протест

Thumbnail

Сумська обласна організація ВГО "Молодий Народний Рух" разом з іншими громадськими організаціями 5 вересня 2012 року в біля приміщення обладміністрації провела акцію "Останній мирний протест", спрямовану проти прийняття законопроекту №2450 "Про порядок організації і проведення мирних заходів". Приводом для проведення акції стала інформація про те, що 6 вересня, у четвер, у ВР будуть розглядати та, ймовірно, ухвалять законопроект №2450. 

Молодий Народний Рух пiдтримуe iнiцiативу "Постав запитання губернатору!"

Thumbnail

Сумська обласна організація "Молодий Народний Рух" висловлює жаль, що гасло Віктора Януковича "Почую кожного!" після 2010 року так і не вийшло за рамки біг-бордів. Але під час нової передвиборчої кампанії на Сумщині стартувала ініціатива "Постав запитання губернатору!".

Ми вітаємо будь-які прояви відкритості обласної влади. Більше того, ми пропонуємо зробити ініціативу ще прозорішою. Ми не будемо покладатися на "волонтерів", оскільки не маємо впевненості, що наші запитання будуть передані адресату. Тим більше ми не хочемо приховувати наших запитань до голови обласної адміністрації від суспільства.