00:01
Андрiй Рибалко взяв участь в дебатах "Роль молодi на парламентських виборах" [Вiдео]

26 жовтня 2012 року у конференц-залі готельного комплексу "Воскресенський" Центр досліджень регіональної політики провів чергові дебати на тему "Роль молоді на парламентських виборах".

В дискусії взяли участь Андрій Рибалко (Молодий Народний Рух), Ольга Панфілова (молодіжне крило «Фронту Змін»), Оксана Заяц і Катерина Бобікова - «Молоді регіони».

Активісти обговорили, чому саме зараз «Молоді регіони» вирішили на цілий тиждень зайняти площу Незалежності і чи не є справжньою причиною бажання завадити акціям протесту після виборів. 

Також вони висловили свою позицію, що слід зробити для того, аби захистити молодих людей від тиску, створивши їм можливість усвідомленого вибору і як можна переломити ситуацію, аби молодь не вважала, що вибори це чужа для неї справа, зрозумівши потребу прийти на дільницю.

Молодіжні діячі розповіли, як привернути увагу політиків до проблем їх однолітків і чи призведе кадрове оновлення в Україні не лише до зміни окремих персон, але й системи в цілому. Окрім того, вони поінформували, що роблять їхні організації для вирішення проблем молодих людей.

Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 728 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]