1 2 3 ... 9 10 »

З Рiздвяними святами!

Thumbnail

Дорогі рухівці та прихильники Народного Руху України!
Щиросердечно вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай наступний рік принесе вам добробут і успіх, нехай у ваших родинах панує мир і взаєморозуміння, а любов близьких людей незмінним гарячим полум'ям буде зігрівати в будь-яку хвилину.

Об'еднана опозицiя запрошуе на зустрiч

Thumbnail

Шановні сумчани!
Запрошуємо вас 30 серпня 2012 року на зустріч з кандидатом в народні депутати від ВО "Батьківщина" Олександром Лисенком та єдиним кандидатом від ВО "Батьківщина" у м. Суми Олегом Медуницею.
У рамках зустрічі - концерт зірок української естради.
Місце проведення: пл. Незалежності.
Початок о 18.00

Громадськiсть Сум не дала обласнiй радi проголосувати за росiйську мову як "регiональну". Фото. Вiдео

Thumbnail

Сьогодні, 17 серпня 2012 року представники опозиційних сил Сумщини, громадськості прийшли під стіни Сумської обласної ради з метою не допустити прийняття російської мови, як регіональної. Активно долучилися до протесту члени Народного Руху України.

Громадськість стурбована прийняттям регіональних мов в ряді областей і вимагала не допустити включення до порядку денного сесії Сумської обласної ради мовного питання.

Генетичний код Патрiарха украiнськоi словесностi

Thumbnail

22 травня 2012 року традиційно в Сумах біля пам'ятника Т.Шевченку зібрались представники патріотичних сил Сумщини, щоб згадати історичний момент повернення праху великого Кобзаря на Батьківщину. 
Словами "Заповіту" зібрання відкрив заслужений діяч мистецтв України Микола Мошик. Палкими словами виступів заповнили серця присутніх юні поціновувачі творчості Тараса - з вуст юних учениць ЗОШ №19 лунала невмируща поезія Шевченка.

У Сумах мiлiцiя знову чинить свавiлля

Thumbnail

20 квітня 2012 року активісти Молодого Народного Руху підтримали пікетування Зарічного ВМ Управління МВС України у Сумській області на підтримку  подружжя Романа та Олени Розмаїтих.

11 квітня на Романа і Олену вчинили напад троє осіб в цивільному, відібрали мобільні телефони і доставили до Зарічного відділку міліції. Лише там вони дізналися, що таким чином їх затримали працівники міліції. Зателефонувати рідним чи близьким їм не дозволили.