« 1 2 3 4 ... 9 10 »

З Великоднем!

Thumbnail

Дорогі жителі Сумщини!
Від імені Сумської обласної організації НРУ сердечно вітаю Вас зі світлим святом – Христового Воскресіння!
Це прекрасне величне свято надихає, додає впевненості у якнайшвидшому духовному відродженні нашої рідної Сумщини та України, надає творчої наснаги на добрі справи та плідну працю задля майбутнього нашого народу. 
Тож нехай щира Великодня молитва об`єднає усіх нас і додасть мудрості, сил та наснаги, а Господня благодать у світле свято Воскресіння увійде у ваші душі та у ваші оселі, аби наповнити їх щастям, здоров`ям, злагодою та благополуччям.
ХРИСТОС ВОСКРЕС!
З повагою, голова Сумської ОО НРУ                                 Сергій Бутенко 

Вячеслав Чорновiл живий в серцях мiльйонiв украiнцiв…

Thumbnail

25 березня в Сумах біля меморіальної дошки Вячеславу Чорноволу відбулося пам’ятне віче з нагоди 13-ї річниці з дня трагічної загибелі Героя України.
Архієпископ Сумський і Охтирський Мефодій, біля пам’ятної дошки Вячеславу Чорноволу, 
За богослужінням молилися громадські та політичні діячі Сум та небайдужі громадяни, які прийшли вшанувати пам’ять Вячеслава Чорновола.

Анонс. Вшануемо Вячеслава Чорновола

Thumbnail

Дорогі рухівці, шановні сумчани!
25 березня 2012 року о 12.00 в Сумах біля меморіальної дошки Вячеславу Чорноволу по вул. Горького, 2  відбудеться покладання квітів та пам’ятне віче присвячене 13-тій  річниці з дня трагічної загибелі багатолітнього лідера Народного Руху України, Героя України Вячеслава Чорновола. 
Запрошуємо всіх кому дорога пам'ять про незламного борця за волю України прийти і взяти участь у заході.

В Сумах стартував шевченкiвський тиждень

Thumbnail

6 березня 2012 року у Сумській гімназії №1 стартував шевченківський тиждень, який обіцяє бути дуже насиченим. Заходи розпочалися з урочистого відкриття галереї художніх репродукцій Т. Шевченка. Особливе місце займає "Шевченкіада" художника- графіка Володимира Ломаки, розміщена в Тарасовій світлиці.

Анонс. Круглий стiл на тему: "Рiдна мова - свiт моei душi"

Thumbnail

18 лютого 2012 року (субота) о 12 годині в читальному залі Сумської міської бібліотеки імені Тараса Шевченка за адресою  м. Суми, 40030, вул. Кооперативна, 6 відбудеться засідання круглого столу на тему: "Рідна мова – світ моєї душі", присвяченого Дню рідної мови.
Учасники круглого столу обговорять питання сучасного стану та розвитку української мови та літератури на Сумщині.
Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у відзначенні Дня рідної мови.