« 1 2 3 4 5 ... 9 10 »

Громадськi слухання на тему: "Подвиг Героiв Крут – приклад мужностi для нащадкiв"

Thumbnail

29 січня 2012 року в приміщенні Бюро аналізу політики в Сумах відбулися громадські слухання на тему: "Подвиг Героїв  Крут  – приклад мужності для нащадків". Участь в заході взяли і представники Народного Руху України. Виступаючі  торкалися історичних передумов, які привели до трагедії під Крутами, проводячи паралелі з сучасністю.

У Сумах з'явилася вулиця Чорновола!

Thumbnail

25 січня 2011 року на засіданні Сумської  міської ради було прийнято рішення про перейменування однієї вулиць м.Суми - вулиці Калініна на вулицю Вячеслава Чорновола. 

За ініціативою Сумської обласної організації Народного Руху України та за підтримки міського голови м.Суми Геннадія Мінаєва "За" відповідне рішення проголосувало 47 депутатів міської ради.
 

Практичний правозахист для активiстiв

Thumbnail

21 січня 2012 року в приміщенні Бюро аналізу політики за ініціативи Сумської обласної громадської організації "Ліга Захисту" відбулась лекція-семінар "Правове забезпечення проведення масових заходів. Правовий захист учасників акцій". Практичним досвідом підготовки та подання  заявки на проведення масових заходів поділився голова Сумської обласної організації Молодого Народного Руху Андрій Рибалко. На важливості психологічного моменту та основних правилах поведінки при спілкуванні з представниками правоохоронних органів наголосив Андрій Букін із Спілки української молоді "Сумщина". 

У Сумах вiдзначать День Соборностi

Thumbnail

19 січня 2012 року в приміщенні Сумського обласного товариства "Просвіта" відбулося засідання представників політичних партій та громадських організацій, на якому був затверджений план заходів до Дня Соборності. Зокрема були визначено список виступаючих, узгоджені пункти проекту резолюції мітингу та обговорено ряд технічних питань.

Запрошуемо на громадське обговорення!

Thumbnail

19 січня о 14.00 у каб. 59 Сумської міської ради відбудеться відкрите засідання міжвідомчої комісії по визначенню підстав для найменування, перейменування об’єктів адміністративно-територіального устрою, повернення їм історичних назв та присвоєння імен державних і громадських діячів. На засіданні будуть розглянуті підсумки громадського обговорення питань перейменування вул. 40 років КПУ на вул. Чибісова, вул. Калініна на вул. Чорновола та повернення історичної назви вул. Нижньособорна вулиці Червоноармійська.