14:01
У Сумах з'явилася вулиця Чорновола!

25 січня 2011 року на засіданні Сумської  міської ради було прийнято рішення про перейменування однієї вулиць м.Суми, вулиці Калініна, на вулицю Вячеслава Чорновола. 

За ініціативою Сумської обласної організації Народного Руху України та за підтримки міського голови м.Суми Геннадія Мінаєва "За" відповідне рішення проголосувало 47 депутатів міської ради.
 

Нагадаємо, що процес перейменування однієї з вулиць м.Суми іменем Вячеслава Чорновола
 триває з 2001 року, але до сьогодні позитивного результату, на жаль, досягнуто не було.

Вулиця Вячеслава Чорновола, продовжуючись у вулицю Роменську, веде до столиці нашої держави, вільної і незалежної, за яку боровся і віддав життя Герой України Вячеслав Чорновіл.

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 1009 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
  1. Радісна новина!

  1. Дуже приємно!

  1. Марта

    Щиро вітаю Народний Рух Сумщини з перемогою!

    Адже дійсно, пройдуть роки…а вулиця буде носити ім’я Героя України Вячеслава Чорновола. Діти будуть виростати на цій вулиці і питати батьків, на честь кого вона названа…І так із покоління в покоління. А це значить: ім’я Вячеслава Чорновола житиме вічно!

    Бажаю вам, друзі, натхнення і успіхів, сили для боротьби і невтомної енергії!

    З повагою, Марта Плавинська

  1. Нарешті!!!

  1. Члени Томашівського осередку НРУ Недригайлівського району вітають Сергія Бутенка і всіх рухівців Сумщини із яскравою премогою! Пишаймося, що ім'я нашого лідера - Вячеслава Чорновола - гордо звучатиме в обласному центрі!

  1. DeZdemon

    А опитування на сайті міськради здається, хоч якось вплинуло на результат?
    До речі, вітаю з перемогою!

  1. Kucherman

    Вітаю з перемогою! Нарешті в Сумах буде вулиця Чорновола! Сергій Бутенко молодець!

  1. Надзвичайно радісна новина для всіх справжніх українців. Вулиця носитиме ім я справжнього героя, без якого Україну неможливо було б назвати повноцінною сучасною державою. Велика подяка рухівцям, особливо голові Сергію Бутенко, за втілення в життя давньої мрії рухівців. Переконаний, це вартувало значних зусиль, та, все-таки мета досягнута. Слава Україні! Слава Народному Руху! Слава Сергію Бутенку!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]