1 2 »

Нацiональнi традицii вiдроджуються

Thumbnail

11 серпня 2012 року в с. Миропілля Краснопільського району Сумської області відбувся ІV Міжрегіональний ярмарок. 

З метою підтримати відродження українських традицій ярмарок відвідав голова Сумської обласної організації Народного Руху України Сергій Бутенко. 
В ході святкування голова рухівців Сумщини зустрівся з місцевими активістами. Піснею "Моя ти земле калинова…" привітала зі сцени гостей ярмарку почесна голова Сумської ОО НРУ Катерина Білолюбська. 
Як і на будь-якому ярмарку, в Миропіллі було гамірно і весело. Всюди лунали українські пісні, люди спілкувалися та розважалися. Національного колориту додали курені від районів області та сільських рад Краснопільського району, які продемонструвала культуру та побут і представили здобутки місцевих умільців.

Шосткинськi рухiвцi роз’яснюють учням iх права при затриманнi

Thumbnail

Шосткинська міська організація Народного Руху України на чолі з головою Михайлом Скориком спільно із Сумським обласним відділенням Міжнародного товариства прав людини - Українська секція, запланували проведення просвітницької акції  серед учнівської молоді в м. Шостка.
Метою акції є здобуття знань підлітків щодо поводження з працівниками правоохоронних органів у разі затриманні або арешті, а також інформування і роз’яснення їх прав в таких ситуаціях.

На Великдень в Буринi Ленiну вiдбили голову. Фото

Thumbnail

25 квітня невідомі звалили з постаменту і обезголовили пам'ятник Леніну в місті Буринь Сумської області.

Це вже друге посягання на пам'ятник. Нагадаємо, що перший раз він був звалений рік тому на день народження Володимира Леніна.

На місце події прибули співробітники правоохоронних органів, які побачили, що двометрова залізобетонна фігура лежить біля постаменту без голови.

Прокляття за побудову ... храму

Thumbnail

Як не дивно, саме до такого середньовічного методу, як прокляття може вдатися батюшка УПЦ МП селища Терни Недригайлівського району щодо свого земляка, мецената - Сергія Осикового. Сергій Осиковий - голова правління тресту "Київміськбуд - 6" відомий, як спонсор щорічного обласного фестивалю дитячих хорових колективів, котрий проходить з ініціативи Анатолія Мокренка у Тернах. В чому ж полягає його провина, щоб заслужити таке покарання?...

1-5 6-9