17:17
Шосткинськi рухiвцi роз’яснюють учням iх права при затриманнi
Шосткинська міська організація Народного Руху України на чолі з головою Михайлом Скориком спільно із Сумським обласним відділенням Міжнародного товариства прав людини - Українська секція, запланували проведення просвітницької акції  серед учнівської молоді в м. Шостка.

Метою акції є здобуття знань підлітків щодо поводження з працівниками правоохоронних органів у разі затриманні або арешті, а також інформування і роз’яснення їх прав в таких ситуаціях.

Попередньо працівники міської міліції та міське управління освіти  погодилися надати сприяння зустрічі активістів з учнями, навіть узгодили пам'ятку  та план проведення заходів, але потім відмовились не даючи жодних пояснень.

Та зустріч з учнями однієї зі шкіл міста все ж відбулася. Послухати лекцію на зазначену тему зібралося понад сто юнаків та дівчат, проявляючи не аби яку зацікавленість. Навіть вчителі були здивовані такою увагою учнів до визначеної проблематики. Найбільше молодь цікавило питання, як протистояти тортурам у відділку міліції та яким чином можна довести неправомірні дії міліції стосовно затриманого.

Найближчими днями заплановано цілий ряд зустрічей з учнями м.Шостка


Категорія: Події в районах | Переглядів: 616 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]