« 1 2 ... 7 8 9 10 »

Це не першоквiтневий розiграш. Листу Могильова, мiнiстра внутрiшнiх справ присвячується ч.1

Thumbnail

Трохи менше місяця тому мене познайомили з однією людиною, яка має доступ до внутрішньої документації обласної організації партії регіонів (далі – пр).

Вона була певним чином шокована моєю категоричною позицією по відношенню до пр.

У суперечці я порівнював регіоналів з окупантами, а осіб, що до них свідомо чи не свідомо примкнули з колаборантами.

Власне, це моя публічна багаторічна позиція, якої я ніколи не змінював. Я виходжу з того, що пр. є антиукраїнською силою і, власне, що деякі її діячі (такі як Табачник та Колесніченко) щоденно підтверджують власними діями

Блeск i нiщета глухiвськоi команди "проффесiоналiв"

Thumbnail

21 березня 2011 року у прес-центрі SumyNews лідери громадських організацій Сумщини висловили своє обурення з приводу процедури проведення та оголошених результатів цьогорічного конкурсу проектів при управлінні у справах сім’ї, дітей і молоді Сумської ОДА.

Представники СОМГО "Студентське братство Сумщини" та СОМГО Спілка Української Молоді, які цього року брали участь у конкурсі, відзначили ряд недоліків у організації конкурсу та процедурі відбору конкурсних заявок, що на їх переконання є підставою для визнання недійсними результатів конкурсу проектів при управлінні у справах сім’ї, дітей та молоді.

На заводi iм. Фрунзе почалася безстрокова акцiя протесту

Thumbnail

Сьогодні, 21 березня, в Сумах працівники ВАТ "Сумське науково-виробниче об'єднання імені Фрунзе" почали безстрокову акцію протесту проти скорочення робочих місць на підприємстві.

"За офіційною інформацією Сумського міського центру зайнятості, їна заводі Фрунзе планується скорочення працівників у кількості 1258 чоловік
. Звільнення робітників уже почалися, але це лише перший етап .", - повідомив член оргкомітету протестних акцій, голова вільної профспілки ВАТ "СНВО ім Фрунзе"Олександр Ткаченко

В Сумах вшанували Кобзаря

Thumbnail

10 березня патріотичні сили Сумщини  вшанували 150-ту річницю з дня, коли відійшов у вічність Геній української нації  Тарас Шевченко.

Вшанування Кобзаря почалося ходою від Свято-Воскресенського кафедрального собору УПЦ КП  до пам'ятника Тарасу Шевченку що в центрі Сум.

 Тут відбулася спільна молитва. У своїй проповіді священик УПЦ КП о.Сергій (Яровий) наголосив, що в цей день прийти до пам’ятника Шевченка покласти квіти та провести мітинг, ще не є належним пошануванням поета.  Звершити у цей день молитву за безсмертну душу Батька Української Нації - Тараса та осягнути розумом хоча б дещицю його творчості було б справжнім вчинком всіх,  хто вважає себе патріотом України, та щирим і правдивим шанувальником постаті Тараса Шевченка.

10 березня минаe 150 рокiв з дня упокоeння Тараса Шевченка

Thumbnail

150 років поспіль лунає молитва українців до Бога за Батька Тараса. 10 березня о 12 годині патріотична громада Сум пройде ходою від Свято-Воскресенського Собору Української Православної Церкви Київського Патріархату до пам'ятника Тарасу Шевченка, де відбудеться мітинг.

1-5 6-10 ... 31-35 36-40 41-45 46-47