« 1 2 ... 6 7 8 9 10 »

Eвропейська iнтеграцiя Украiни: спiльнi цiнностi, спiльний ринок, спiльне майбутнe?

Thumbnail

23 квітня 2011 року в навчальному корпусі Української академії  банківської справи НБУ відбулася подіумна дискусія на тему "Європейська інтеграція України: спільні цінності, спільний ринок, спільне майбутнє". З вітальним словом до аудиторії та почесних гостей звернувся ректор УАБС Анатолій Єпіфанов. Модератором дискусії виступив голова Комітету Верховної Ради України з питань Європейської інтеграції, посол Борис Тарасюк.

 

Червона виразка на держархiвi. Фото

Thumbnail

Днями на будівлі Сумського обласного державного архіву поряд з державним прапором України з'явився прапор СРСР. Прикметно, що керівництво установи відзначилося своєю самодіяльністю.   Президент України ще не підписав Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 - 1945 рр.. (Щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги)", прийнятий Верховною Радою України 21 квітня 2011 року, а червоний прапор вже встановлений.

Сумчани продемонстрували iдеальну самоорганiзацiю

Thumbnail

Пізно ввечері 28 квітня сумчани перекрили вулицю Металургів. Вони вимагали, щоб в їхніх домівках негайно увімкнули світло.
Як повідомив очевидець події, голова Сумської організації Народного Руху України Сергій Бутенко, в будинках по Металургів, Холодногірській і Жукова з 12.00 було відключене електропостачання, а так як тут люди користуються електроплитами, то вони не мали можливості приготувати собі їжу.
Численні звернення до ЖЕКу та міське управління ЖКГ результатів не дало, тому люди вийшли на вулицю.
«Мене дуже радує, що сумчани довели, що можуть згуртуватися для захисту своїх прав. Це була не політична акція чи штучний протест, а справжній громадянський спротив, який закінчився повною перемогою людей », - сказав Бутенко.

Сумчани перекрили вулицю

Thumbnail

Зараз в Сумах на вул. Металургів відбувається стихійний мітинг. Близько 300 людей перекрили дорожній рух, протестуючи проти відключення електрики. На місці події велика чисельність міліції, начальник обласного управління МВС. Присутня знімальна група ТСН.

Голова Сумської ОО Народного Руху України Сергій Бутенко виїхав на місце події, з метою захисту прав протестувальників.

Депутати Сумськоi обласноi ради вiд КПУ, ПР та Батькiщини засудили заяву Народного Руху Украiни

Thumbnail

Минулої п'ятниці, 15 квітня, на сесії обласної ради після розгляду питань порядку денного з політичною заявою від імені депутатів фракцій КПУ, Партії регіонів та партії «Батьківщина» виступив депутат Олександр Тєлєтов. Також заява розміщена на сайті Сумської обласної ради