12:16
Депутати Сумськоi обласноi ради вiд КПУ, ПР та Батькiщини засудили заяву Народного Руху Украiни

«Республіканським та

регіональним ЗМІ

ПОЛІТИЧНА ЗАЯВА

Ми, депутати Сумської обласної ради, обурені фактом підтримання Львівською обласною радою 5 квітня цього року заяви крайової організації Народного руху, в якій звинувачують Одеську міську та Житомирську обласну ради, які прийняли рішення вивісити на «День Перемоги» червоні радянські прапори.

Сьогодні, за повідомленням республіканських ЗМІ, Івано-Франківська обласна рада розглядає цю заяву.

Цинічним є ствердження заяви, що центральна влада і органи місцевого самоврядування деяких регіонів цьогоріч знову планують організувати вакханалію 9 травня, в день, так званої, перемоги у міфічній ВВВ (Великій Вітчизняній Війні)...... Понад 70 років окупації, репресій, вбивств, депортацій – це перемога? ....

В той же час представники сьогоднішніх неофашистів зареєстрували у Верховній Раді України законопроект про використання бюджетних коштів для реставрації відомого під Вінницею східного фашистського вовчого логова «Вервольф».

Незважаючи на загальноприйняті усім світом підсумки Другої світової війни, блюзнірськими і злочинними виглядають дії посібників неофашизму в переддень 66-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній Війні 1941-1945 років, у якій разом з усіма народами Радянського Союзу воював й український народ.

Сумська обласна рада ще в минулому році прийняла рішення, яким рекомендувала органам місцевого самоврядування, державним установам, підприємствам, закладам в дні святкування «Дня Перемоги» встановлювати символи Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

Ми, депутати обласної ради партизанської Сумщини, яка готується відзначати 70-річчя початку партизанського руху в Україні і 10-річчя «Дня партизанської слави», висловлюємо рішучий протест діям будь-яких політичних сил, що намагаються методами викривлення історичних подій принизити ветеранів війни і праці, їх заслуги і героїзм всього радянського народу, дезінформувати молодь і посіяти зерна ворожнечі в благодатну землю незалежної України.

За дорученням фракцій заяву підписали:

- Г.М. Поляков (Компартія України),

- В.М. Толбатов (Партія регіонів),

- Г.Я. Доляр (ВО «Батьківщина»).

15.04.2011р.»

http://sorada.gov.ua/actual/3463-zajavu-ozvuchyly-na-sesiji-oblasnoji-rady.html

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 648 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. Добре, що нікого з слуг народу не принизила заява Путіна.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]