Заява Буринськоi РО Народного Руху Украiни щодо полiтичних переслiдувань

Thumbnail

25 квітня стало відомо про поваленого пам'ятника Леніну в м. Бурині Сумської області. О 17 годині того ж дня почались обшуки в помешканнях двох членів Буринського осередку НРУ   Юрія Баранова та Дмитра П'ятницького. Метою обшуків було перевірити приміщення рухівців на наявність знарядь скоєння злочину та предметів вилучених з цивільного обороту (зброї, наркотиків). Жодні обвинувачення при цьому не були пред'явлені.

В Сумах вимагали денонсацii "Харкiвських угод"

Thumbnail

27 квітня 2011 року минув рік від ратифікації Угоди між Україною і Російською Федерацією з питань перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України („Харківські угоди”). Ця Угода передбачає пролонгацію базування Російського Чорноморського флоту в Севастополі до 2042 року.

В цей день Народний Рух України та інші патріотичні сили  Сумщини пікетували Сумську обласну раду з вимогою прийняти зверення до Президента України та Верховної Ради України з вимогою денонсувати відповідні угоди.

Увага! Розпочалися пeрeслiдування буринських рухiвцiв!

Thumbnail

25 квітня в місті Буринь Сумської області було звалено з постаменту пам'ятник Леніну. 

Вчора було поведено обшук в помешканні члена Народного Руху України  Юрія Баранова. Зараз міліція намагається допитати його дружину і сина.

Допитано члена Народного Руху України Дмитра П'ятницького. Незважаючи на те, що йому не пред'явлено обвинувачення, працівники міліції намагалися взяти його відбитки пальців.

Проведено обшук в помешканні тітки Дмитра П'ятницького, яка проживає в Полтавській області.

Сайт Сумської ОО НРУ оперативно повідомлятиме про всі подальші дії працівників міліції.