« 1 2 3 4 5 6 »

Мiсце для подвигу вiльне!

Thumbnail

Історія втрат і поразок України – історія зрад і чвар політиків. Долею України завжди переймалася лише молодь.  В січні 1918 року юнаки-студенти вели бої під Крутами, а керівництво УНР у той час пакувало валізи, готуючись до евакуації. В 1990 році голодування студентів стало провісником Незалежності Української держави. В 2004 році студенти були активними учасниками Помаранчевої революції, здобутки якої згодом були бездарно втрачені політиками. Адміністрація В. Януковича, здавши в 2010 році національні інтереси в Криму, сьогодні веде переговори по здачі української газотранспортної системи. Українські збройні сили знаходяться в плачевному стані в той час, коли збільшуються видатки на МВС.

Помолiмося за iхнi душi. Фото

Thumbnail

26 листопада 2011 року в День пам’яті жертв Голодомору в Сумах члени Молодого Народного Руху виклали хрест із запалених свічок в пам'ять про українців, що загинули в роки геноциду. 

Свою свічку, в пам'ять про померлих від голоду, міг запалити кожен сумчанин. Кожен бажаючий зміг долучитися до побудови цього символічного хреста, додавши до нього свою запалену лампадку.

Не хочемо служити в МВС!

Thumbnail

8 листопада 2011 року в Сумах активісти "Молодого Народного Руху" та Народної кампанії "Ми всі" зібралися біля обласного військкомату , щоб висловити своє ставлення до сучасного стану речей в українській армії та висловити протест проти примусового призову до Внутрішніх військ МВС.

"Те, що Головнокомандувач приділяє більше уваги МВС, а не Збройним Силам свідчить, що за безпеку своєї Адміністрації та Межигір'я він дбає більше, ніж за безпеку держави,"– заявив голова Сумської ОО Молодого Народного Руху Андрій Рибалко.

 Учасники акції поклали перед  комісаріатом мітлу, лопату, ніж з картоплею, балончик аерозолю "Rexona". "Українські хлопці повинні вчитися дійсно захищати нашу державу,  а не займатись профанацією", - сказав активіст  Народної кампанії "Ми всі" Олександр Лазаренко, показуючи на експозицію під військоматом.

Прес-анонс "Не хочемо служити в МВС!"

Thumbnail

Сьогодні в Україні силові структури налічують 715 тисяч осіб. З них тільки 168 тисяч – це Збройні сили, які захищають народ від агресії ззовні. Решта зорієнтована насамперед на захист влади від народу. 


В Сумах вiдбулася смолоскипна хода на честь Героiв УПА. Фоторепортаж

Thumbnail

14 жовтня Сумська обласна організація ВГО "Молодий Народний Рух" виступила одним із співорганізаторів традиційної молодіжної смолоскипної ходи з нагоди Дня створення УПА та Дня українського козацтва. Патріотична молодь зібралася біля Свято-Воскресенського собору УПЦ КП та, запаливши смолоскипи, рушила ходою до меморіальної дошки провіднику ОУН (б) на Сумщині Семене Сапуну і членам націоналістичного підпілля, розстріляних нацистами у 1943 році. Під час ходи патріоти виголошували націоналістичні гасла та  кричалки-скандування. Цього року захід відбувся без провокацій та спроб завадити ході з боку представників лівих сил. Біля дошки Семену Сапуну молоді послідовники Коновальця, Бандери, Шухевича зачитали "Молитву українського націоналіста" та виконали Державний гімн України.