« 1 2 3 4 5 6 »

Молодь у Сумах обговорила Програму Об'eднаноi Опозицii

Thumbnail

Нещодавно відбулося засідання круглого столу з обговорення молодіжних аспектів Програми Об’єднаної Опозиції. Участь в обговоренні взяли представники молодіжних організацій Сум – як політичних, так і громадських. Модераторами круглого столу виступили громадські активісти Олег Колєсніков та Максим Паляниця.

Нi мовному розколу!

Thumbnail

2 липня 2012 року в Сумах Молодий Народний Рух за участі інших патріотичних організацій провів пікетування Сумської обласної державної адміністрації на знак протесту проти нагнітання "мовного" питання в Україні. Молодь тримала плакати із закликами не провокувати мовний розкол у державі.

"В Україні не існує перешкод для існування мов національних меншин.  Для відвертання уваги суспільства від економічних проблем  сьогоднішня влада провокує протистояння в гуманітарній площині. Замість вирішення соціальних питань режим перетворює українофобію на офіційну ідеологію в державі.", - сказав у своєму виступі голова Сумської ОО Молодого Народного Руху Андрій Рибалко.

У Сумах регіоналам дарували язик

Thumbnail

21 червня 2012 року біля офісу Партії регіонів  в Сумах відбувся флеш-моб "Язык второй – заливной". Представники Молодого Народного Руху, Молодої Батьківщини, Студентської свободи презентували представникам Партії регіонів символічний подарунок у вигляді телячого язика. 

Сьогоднi продовжиться судовий процес над Андрieм Рибалком

Thumbnail

Сьогодні о 15.10 в Зарічному суді м. Суми відбудеться чергове засідання у справі про притягення до адміністративної відповідальності голови Сумської ОО ВГО "Молодий Народний Рух" Андрія Рибалка.

Андрія Рибалка звинувачують за ч. 2 ст. 185-1 КпАП України (Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій).

Нагадаємо, 6 березня голова Сумської ОО Молодого Народного Руху був затриманий працівниками міліції і відносно нього був складений протокол про адміністративне правопорушення.

Сумська молодь продемонструвала мобiльнiсть

Thumbnail

29 березня, у місті Суми відбулася акція "Готуй намет навесні", що проходить всією Україною у рамках молодіжної кампанії "ВСТАВАЙ!". 
Попри погану погоду, до акції долучилися близько 70 осіб, серед яких члени Молодої Батьківщини, Молодого Народного Руху, Фронту Змін, Оновлення країни, Студентської свободи ті інших організацій.