10:45
Сумська молодь продемонструвала мобiльнiсть

29 березня, у місті Суми відбулася акція "Готуй намет навесні", що проходить всією Україною у рамках молодіжної кампанії "ВСТАВАЙ!". 
Попри погану погоду, до акції долучилися близько 70 осіб, серед яких члени Молодої Батьківщини, Молодого Народного Руху, Фронту Змін, Оновлення країни, Студентської свободи ті інших організацій. 
 З метою продемонструвати свою готовність до реагування на події в державі активісти розбили намети на вулиці Соборній, поблизу пам’ятника Т. Шевченку. Найшвидше із цим завданням справилися представники молодіжки "Фронту Змін". Вони отримали сертифікат, який надає їм право представляти Сумщину в Києві 5 квітня на всеукраїнських змаганнях. Також, як зазначено в сертифікаті, переможці мають шанс отримати безкоштовну екскурсію столицею України в автозаку. 
Молоді лідери вважають, що з приходом весни, оголошення виборів, підготовки до ЄВРО та загостренням житлової кризи, наметова тема стала надзвичайно актуальною! Акція "Готуй намети навесні" є логічним кроком напередодні літа, коли активісти планують серію молодіжних таборів, походів та змагань, щоб підготуватися до виборів 2012 року. 
"Майже в кожної молодої людини є намет. І, як засвідчили результати сьогоднішньої акції, на його встановлення потрібно не більше 3 хвилин. Якщо влада продовжуватиме ігнорувати потреби молоді, не забезпечить проведення чесних виборів, восени такі намети будуть встановлені вже не на змаганнях", - зазначив голова Сумської ОО Молодого Народного Руху Андрій Рибалко.

Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 590 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]