Андрiй Рибалко про асиметричність акцiй протесту

Thumbnail

Голова Сумської обласної організації ВГО "Молодий Народний Рух" Андрій Рибалко в розповів інтерв'ю SumyNews про свою громадянську позицію, своє нещодавнє затримання та громадський спротив.

Крайовий провiд розглянув актуальнi питання

Thumbnail

6 березня 2012 року відбулося засідання Крайового Проводу Сумської ОО НРУ, на якому розглядалися питання про політичну ситуацію в Україні та області, підготовка до відзначення Дня народження Тараса Шевченка, затримання працівниками міліції голову обласної організації Молодого Народного Руху Андрія Рибалка та інші питання з життя організації.

В Сумах стартував шевченкiвський тиждень

Thumbnail

6 березня 2012 року у Сумській гімназії №1 стартував шевченківський тиждень, який обіцяє бути дуже насиченим. Заходи розпочалися з урочистого відкриття галереї художніх репродукцій Т. Шевченка. Особливе місце займає "Шевченкіада" художника- графіка Володимира Ломаки, розміщена в Тарасовій світлиці.

В Сумах Януковичу показали "червону картку". Фото. Вiдео

Thumbnail

Представники молодіжної кампанії "Вставай!" на Сумщині 6 березня 2012 року провели перед будівлею обласної держадміністрації акцію "Покажи Януковичу червону картку". Молоді люди озвучили претензії, що накопичилися у них до Президента України  і вручили акторові, який грав роль Віктора Януковича, символічну червону картку. Серед претензій: невиконання передвиборних обіцянок, не вирішення молодіжних проблем, відсутність фінансування на будівництво молодіжного житла, недосконалий Податковий кодекс, "шикарне життя" президента і багато іншого.

Iван Крулько: я вважаю затримання молодорухiвця в Сумах незаконним

Thumbnail

«По-перше, затримання голови Молодого Народного Руху в Сумській області Андрія Рибалка незаконне, оскільки, відповідно до Кодексу про адміністративні правопорушення затримання може відбутися в момент протиправних дій, якщо такі були, а не після них. Ми ж маємо ситуацію, коли зранку прийшли працівники органів внутрішніх справ, які затримали Андрія Рибалка через 3 дні після події, очевидно з метою вчинення психологічного тиску. Таким чином, відбулося незаконне затримання. Я вважаю, що таким діям має бути надана належна правова оцінка. Відтак, депутатська група Руху у Верховній Раді буде звертатися до Генеральної прокуратури» ...