11:34
Сьогоднi продовжиться судовий процес над Андрieм Рибалком

Сьогодні о 15.10 в Зарічному суді м. Суми відбудеться чергове засідання у справі про притягення до адміністративної відповідальності голови Сумської ОО ВГО "Молодий Народний Рух" Андрія Рибалка.

Андрія Рибалка звинувачують за ч. 2 ст. 185-1 КпАП України (Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій)

Нагадаємо, 6 березня голова Сумської ОО Молодого Народного Руху був затриманий працівниками міліції і відносно нього був складений протокол про адміністративне правопорушення.

Як зазначено в протоколі, "29.02.2012 року з 8.30 до 8.50 годин Рибалко Андрій Петрович організував та провів збори з нагоди другої річниці президентства В.Януковича та з метою недопущення розповсюдження "політичної проституції", під час якої роздавали присутнім контрацептиви в приміщенні холу малої сесійної зали будинку обласної ради м. Суми, по вул. пл. Незалежності, буд. 2 попередньо не повідомивши про проведення заходу органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування, чим порушив ч.1 ст. 39 Конституції України." 

Нагадаємо, 29 лютого перед входом в сесійний зал, де проходила сесія Сумської міськради, Андрій Рибалко роздавав біло-голубі презервативи із зображенням, схожим на Януковича. 

29 лютого до активіста не надходило жодних зауважень з боку правоохоронних органів, оскільки спілкування сумчан з депутатами міської ради, розповсюдження листівок, іншої інформації в приміщенні Сумської міської ради є звичайною практикою. На кожну сесію ради приходять громадяни, які підтримують ту чи іншу політичну позицію. І, звісно, вони не подають заявки на проведення зборів.

До справи залучено 8 свідків та прокурор, який в судовому засіданні підтримує позицію міліції.

Сьогодні відбудеться третє засідання, на якому швидше за все буде прийняте рішення.

Ч.2 ст. 185-1 КпАП України передбачає покарання до 15 діб арешту.

Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 707 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
  1. If you're looking to buy these artlcies make it way easier.

  1. DeZdemon

    Як там з Андрієм? Все добре?

  1. Kucherman

    От дуполизи януковські! Начувайтесь, скоро вас судитимуть за такі "судові процеси". Відповідати доведеться і не тільки перед народом, але й перед Богом! Андрію ми з тобою!Тримайся!Слава Україні!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]