« 1 2 3 4 5 6 »

Андрiй Рибалко про асиметричність акцiй протесту

Thumbnail

Голова Сумської обласної організації ВГО "Молодий Народний Рух" Андрій Рибалко в розповів інтерв'ю SumyNews про свою громадянську позицію, своє нещодавнє затримання та громадський спротив.

В Сумах Януковичу показали "червону картку". Фото. Вiдео

Thumbnail

Представники молодіжної кампанії "Вставай!" на Сумщині 6 березня 2012 року провели перед будівлею обласної держадміністрації акцію "Покажи Януковичу червону картку". Молоді люди озвучили претензії, що накопичилися у них до Президента України  і вручили акторові, який грав роль Віктора Януковича, символічну червону картку. Серед претензій: невиконання передвиборних обіцянок, не вирішення молодіжних проблем, відсутність фінансування на будівництво молодіжного житла, недосконалий Податковий кодекс, "шикарне життя" президента і багато іншого.

Iван Крулько: я вважаю затримання молодорухiвця в Сумах незаконним

Thumbnail

«По-перше, затримання голови Молодого Народного Руху в Сумській області Андрія Рибалка незаконне, оскільки, відповідно до Кодексу про адміністративні правопорушення затримання може відбутися в момент протиправних дій, якщо такі були, а не після них. Ми ж маємо ситуацію, коли зранку прийшли працівники органів внутрішніх справ, які затримали Андрія Рибалка через 3 дні після події, очевидно з метою вчинення психологічного тиску. Таким чином, відбулося незаконне затримання. Я вважаю, що таким діям має бути надана належна правова оцінка. Відтак, депутатська група Руху у Верховній Раді буде звертатися до Генеральної прокуратури» ...

Суми, ВСТАВАЙ!

Thumbnail

4 березня 2012 року на спільному засідання голів обласних осередків Молодого Народного Руху, молодіжного крила Фронту змін, Оновлення країни, молодіжного крила партії "УДАР" , Студентської свободи, Молодої Батьківщини було прийнято рішення підтримати створення молодіжної кампанії "Вставай" на Сумщині.

Сумських депутатiв агiтували за "безпечне самоврядування"

Thumbnail

29 лютого 2012 року  активісти Молодого Народного Руху та Чорного комітету організували благодійну роздачу презервативів з біло-блакитної "Партії кондомів" для депутатів Сумської міської ради. Захід був організований в знак солідарності із незаконно затриманими на Майдані активістами під час акції з нагоди другої річниці перебування Віктора Януковича при владі 24 лютого 2012 року.