11:52
Сумських депутатiв агiтували за "безпечне самоврядування"

29 лютого 2012 року  активісти Молодого Народного Руху та Чорного комітету організували благодійну роздачу презервативів з біло-блакитної "Партії кондомів" для депутатів Сумської міської ради. Захід був організований в знак солідарності із незаконно затриманими на Майдані активістами під час акції з нагоди другої річниці перебування Віктора Януковича при владі 24 лютого 2012 року.

Також молодь мала на меті запобігти поширенню серед місцевих обранців таких захворювань як корупція,  популізм, невиконання своїх обіцянок, а також намагалася убезпечити від розмноження політичних проституток. Прикро, але не так багато депутатів в знак доброї волі прийняли подарунок. За дивним збігом обставин саме представники Партії регіонів наполегливо відмовлялися від подарунків і вимагали від активістів покинути приміщення установи.

Із значно з більшим ентузіазмом появу сувенірних контрацептивів сприйняла студентська молодь. Наразі триває їх поширення навчальними закладами Сум.


Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 786 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
  1. Марта

    Молодці! Успіхів)))

  1. Kucherman

    Оце молодчаги! Як-то кажуть: "Респект і уважуха!" Чекаємо "Прези" в Бурині!!!З Вашого дозволу перевикладу новину на нашому сайті. Слава Україні!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]