12:04
Прес-анонс "Не хочемо служити в МВС!"

Сьогодні в Україні силові структури налічують 715 тисяч осіб. З них тільки 168 тисяч – це Збройні сили, які захищають народ від агресії ззовні. Решта зорієнтована насамперед на захист влади від народу. 

Під час осіннього призову-2011 до лав Збройних Сил України призвано 20 тисяч осіб, до Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України – 5 тисяч 500 осіб. Замість того, щоб захищати Батьківщину призовник в армії виконує роль обслуговуючого персоналу. А у Внутрішніх військах МВС – займається придушенням та розгоном мітингів і протестів. Молоді хлопці вчаться не тримати в руках автомат, а застосовувати кийки і сльозогінний газ проти своїх же громадян. В той час, коли Збройні Сили України є небоєздатними, в проекті держбюджету на 2012 рік видатки на утримання Міністерства внутрішніх справ планується збільшити на 570 млн грн.

8 листопада 2011 року о 16.00 в Сумах активісти "Молодого Народного Руху" та Народної кампанії "Ми всі" принесуть під стіни обласного військкомату зразки вітчизняних озброєнь. Увага! Адреса Сумського обласного військкомату – вул. Кірова, 30. (біля Управління СБУ).
Молодь вимагатиме: 

- Припинення примусового призову до Внутрішніх військ МВС;

- Створення боєздатної професійної армії;

- Зменшення видатків державного бюджету на забезпечення МВС і збільшення видатків на закупівлю новітніх озброєнь та військової техніки.

Контактні особи:

Андрій Рибалко ("Молодий Народний Рух"). Тел. 0669901393

Олександр Лазаренко ("Ми всі"). Тел. 0936966090

Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 683 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]