18:00
"Парад невиконаних обiцянок". Пiслямова

Події останніх днів змусили зробити ряд висновків та підвести підсумки . Перш за все хотілося б подякувати депутатам міської ради із фракції Партії регіонів та їх бойовій групі за всеукраїнський розголос наших акцій. На жаль, останнім часом опозиційні акції стають трохи нудними: одні і ті ж промови, прапори, плакати. Звісно, 25 лютого ми хотіли проявити певний молодіжний креатив, проводячи саркастичне театралізоване дійство, але треба визнати, що насправді родзинкою заходів стала присутність регіоналів. І навіть не сама присутність, а той "екшен", що вони забезпечили: крадіжка, погоня, боротьба і на самкінець – "стінка на стінку".

Окрема подяка працівникам правоохоронних органів. Явно і відкрито зігравши на стороні "біло-блакитних", вони остаточно вбили будь-яке моральне право видавати себе за представників закону. Тепер ми чітко знаємо, що, виходячи на будь-яку акцію простесту, у нас є два види опонентів – у формі і без неї. І незважаючи на відмінності в одязі, керуються вони вказівками однієї партії.

Спроби заборонити проведення акції 1 березня лише переконують нас і наших прихильників у справедливості того, що ми робимо. Адже наша боротьба – це боротьба не проти Януковича. Це боротьба за свободу. Я не можу пригадати випадку, щоб в Сумах рішенням суду забороняли масовий захід. Тепер такий прецедент є. Істеричними форс-мажорними заходами, включно і зганням студентів на площу, вони продемонстрували свою слабкість і невпевненість у своєму повновладді. А ще нагадали вічно актуальну фразу про те, що "Свобода ціни не має".

Маю певні зауваження, щодо ходу акції 1 березня. Пролунали абсолютно безпідставні звинувачення на адресу організаторів акції в неповазі до Президента України. Насправді все було зовсім навпаки. Молодий Народний Рух  забезпечував охорону стенду із зображенням людини, схожої на Віктора Януковича, від регіоналів. Ми пам'ятали з якою ненавистю напередодні біло-блактитні шматували зображення Президента і намагалися не допустити повторення цього ганебного явища. Щодо оцінки діяльності В. Януковича, то її висловлювали перехожі, і не вина організаторів, що всі вони були критично настроєні до діючої влади. Напевно влада повинна займатися іншими речами, аніж зрив та заборона молодіжних акцій. Тоді й оцінка виявиться іншою.

На сам кінець, хотілося б зазначити, що після останніх подій число бажаючих вступити в Молодий Народний Рух збільшується. На відміну від провокаторів із жовтими пов'язками, засланих Партією регіонів на акцію 1 березня, молодорухівці - це молоді і освічені хлопці. І їх енергія, підкріплена любов'ю до рідної землі, раз по раз не даватиме спокою людям у владних кріслах. Особливо тоді, коли вона буде робити антинародні кроки.

Далі буде.

Андрій Рибалко

Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 667 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]