19:45
УВАГА! В мiлiцii масовi галюцинацii!
25 лютого 2011 року в Сумах відбулася неординарна подія і рідкісне явище – масова галюцинація. Молодь,організатори протестної акції, журналісти бачили і знімали на фото і відео, як регіонали під керівництвом депутатів Сумської міської ради намагалися зірвати акцію "Парад невиконаних обіцянок", викрали портрет Януковича В. Ф. і були змушені порвати його. Потім біля площі Незалежності молодь "стінка настінку" проривала кордон із молодиків спортивної зовнішності. Ці події широко висвітлили як місцеві, так і всеукраїнські ЗМІ. 
І лише працівники міліції в цей час перебували або в стані масового психозу, що супроводжувався галюцинаціями, або в іншій реальності. На їх думку це учасники акції самі між собою побилися за право нести портрет Януковича.Також вони не чули скарг організаторів акції, ні звернень про заподіяння тілесних ушкоджень. Саме це випливає з відповіді Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова на депутатський запит Бориса Тарасюка. 
1 квітня 2011 року в День сміху молодь прийде посміятися під стіни міського управління МВС, принесе фото з обличчями порушників громадського порядку та відео, де зафіксовані факти звернення з вимогою припинити порушення, а також допоміжні засоби, які допоможуть міліціонерам прозріти і прийти до тями.

Наводимо текст листа:
Категорія: Новини Молодого Народного Руху | Переглядів: 937 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. росыяни слабаки.жалко що козаки не знищили их.япроти росыйськои мови

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]