« 1 2 3 4 »

Чому чорносотенцi, вчать сумчан любити радянських ветеранiв?

Thumbnail

9 травня на Театральній площі міста Суми представники провладних громадських організацій, вирішили провести акцію "Пам’ятай ім’я своє”. Дану акцію ініціює однин з керівників "Сумського клубу імені О.Булатовича” Сергій Неговський, який є членом правлячої Партії регіонів та "отаман” Сумської міської організації "Сумській слобідський козацький полк імені Герасима Кондратьєва” Сергій Кондратенко. Є відоме прислів’я, скажи хто твій друг і я скажу хто ти. Сергій Кондратенко офіційно представляється отаманом Сумської міської організації "Сумській слобідський козацький полк імені Герасима Кондратьєва”. Його опуси на "історичні” теми часто публікує відверто ворожа до українців газета "Ваш шанс”. Також він неодноразово був одним із співорганізаторів хресних ходів Українскої Православної Церкви Московського Патріархату в місті Суми.

Огламурена вiйна

Thumbnail

В моєму під’їзді живе справжній ветеран війни – колишній піхотинець. Нещодавно певні активісти принесли йому «Георгієвську стрічку». Дуже чемно, аби не зірватися на мат, ветеран пояснив активістам за якою адресою їм іти з цим ганчір’ям. Свій вчинок мені він пояснив просто: «яка до біса «Георгієвська стрічка». Не було в нас такого. «Стрічка Слави» була. А під їхнім «триколором» взагалі власівці воювали»…

Про номери, бiзнес i Царство Небесне

Thumbnail

Мені відомі християни, які категорично відмовлялися брати в руки зброю. Але вони ніколи не претендували на посади снайперів чи командирів танкових екіпажів – тобто на посади, які за визначенням передбачають оперування цією самою зброєю. Мені також відомі мусульманки, які відмовляються фотографуватися на водійське посвідчення без хустки, що закриває пів обличчя. Але ці мусульманки і не збираються брати участь у конкурсах краси з обов’язковим дефіле у бікіні.

Табачник об'eднае 50 вишiв до кiнця 2011 року

Thumbnail

До кінця поточного навчального року в Україні будуть об'єднані близько 50 ВНЗ.

Про це на брифінгу заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.

"До кінця цього навчального року ми в Україні добровільно об'єднаємо близько 50 ВНЗ університетського рівня. Ми вже провели абсолютно унікально, без будь-якого напруження, процес об'єднання ВНЗ у Львові. Об'єдналися університет "Львівська політехніка" і державний університет 4-го рівня акредитації - Університет інформаційної комунікації і технології ім. В. Чорновола, - він увійшов до складу "Львівської політехніки", - сказав Табачник.


Янукович - аватар Леонiда Кучми

Thumbnail

Більше аніж рік президентства Віктора Януковича доводить, що він виявився таки добрим учнем Леоніда Кучми. Янукович посмів розпочати демонтаж України в Україні, про що Кучма лише мріяв всі роки свого перебування при владі, але так і не посмів цього зробити.
Якщо на початку 2005 року здавалося, що реванш старої компартійної еліти, котра скомпрометувала себе в очах українського народу, і реставрація кучмізму в Україні – це справа цілком фантастична, то важкі 2010 і 2011 роки наочно підтвердили, що за сюрреалістичної української політики це цілком можливо.

1-5 6-10 11-15 16-16