Борис Тарасюк вiдвiдав Конотоп. Фото

Thumbnail

14 серпня 2012 року член Ради Об'єднаної опозиції Борис Тарасюк відвідав м. Конотоп.
В інтерв'ю ТВК "Вежа" Борис Тарасюк заявив, що першочерговим завданнями внутрішньої політики після зміни влади має стати боротьба з корупцією.
В конструктивній атмосфері пройшла зустріч політика з депутатами місцевих рад. А в будинку культури "Зоряний" відбулася зустріч Бориса Тарасюка з активом об'єднаної опозиції.

Анонс: Борис Тарасюк в Сумах

Thumbnail

Шановні сумчани!
15 серпня 2012 року о 18.00 на вул. Соборній біля пам'ятника Тарасу Шевченку відбудеться зустріч з народним депутатом України, одним із лідерів Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Борисом Тарасюком.
Запрошуємо прийти і поговорити про актуальні проблеми України та міста.

Борис Тарасюк перебуваe в робочiй поiздцi у Ромнах

Thumbnail

Сьогодні член Ради Об’єднаної опозиції Борис Тарасюк перебуває у робочій поїздці в місті Ромни. Під час свого виступу перед мешканцями міста він зауважив, що передвиборча кампанія, котра почалася цього тижня не стане легкою прогулянкою, оскільки це шлях до відновлення нашого демократичного поступу. 

«Наскільки успішно ми подолаємо цей шлях залежить від нас самих» - сказав він.

Лідер НРУ нагадав, що як лідерів Об’єднаної опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка на з’їзді Об’єднаної опозиції «Батьківщина» було включено до списку Об’єднаної опозиції. Проте ЦВК відмовила їм у реєстрації, посилаючись на формальні ознаки.