12:20
Борис Тарасюк перебуваe в робочiй поiздцi у Ромнах
Сьогодні член Ради Об’єднаної опозиції Борис Тарасюк перебуває у робочій поїздці в місті Ромни. Під час свого виступу перед мешканцями міста він зауважив, що передвиборча кампанія, котра почалася цього тижня не стане легкою прогулянкою, оскільки це шлях до відновлення нашого демократичного поступу. 

«Наскільки успішно ми подолаємо цей шлях залежить від нас самих» - сказав він.

Лідер НРУ нагадав, що як лідерів Об’єднаної опозиції Юлію Тимошенко та Юрія Луценка на з’їзді Об’єднаної опозиції «Батьківщина» було включено до списку Об’єднаної опозиції. Проте ЦВК відмовила їм у реєстрації, посилаючись на формальні ознаки. 

«Ми не бажаємо миритись з цією несправедливістю і тому подали скаргу до Адміністративного суду. Яким буде це рішення, поживемо-побачимо. Але мало надії на справедливий суд у нашій державі», - повідомив Борис Тарасюк. 

Борис Тарасюк представив роменчанам Володимира Шульгу, котрий є кандидатом по мажоритарному округу від Об’єднаної опозиції «Батьківщина», як представника демократичних сил, який дійсно вболіває за добробут роменчан. Лідер НРУ нагадав, що делегати З’їзду Об’єднаної опозиції затвердили Програму Об’єднаної опозиції, яка містить конкретні кроки щодо вирішення нагальних проблем громадян, а також щодо відновлення соціально-економічної стабільності нашої держави.



Переглядів: 580 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]