17:09
Борис Тарасюк вiдвiдав Конотоп. Фото
14 серпня 2012 року член Ради Об'єднаної опозиції Борис Тарасюк відвідав м. Конотоп.
В інтерв'ю ТВК "Вежа" Борис Тарасюк заявив, що першочерговим завданнями внутрішньої політики після зміни влади має стати боротьба з корупцією.
В конструктивній атмосфері пройшла зустріч політика з депутатами місцевих рад. А в будинку культури "Зоряний" відбулася зустріч Бориса Тарасюка з активом об'єднаної опозиції.
Розпочинаючи розмову лідер НРУ зауважив, що в залі зібрались люди, котрі готові йти в бій. 

«В цьому бою може бути тільки один переможець – Україна і тільки один переможений – Україна. Чи переможе Україна залежить від того чи ми з вами докладемо максимуму зусиль для перемоги Об’єднаної опозиції «Батьківщина», - сказав народний депутат.

Борис Тарасюк повідомив присутнім про те, що днями розпочалась передвиборча кампанія і офіційно стартувала агітація. Борис Тарасюк розповів присутнім, що він особисто зустрівся із виборцями у 12 областях України.

«Готовий поділитися з вами враженнями від цієї роботи, а також охарактеризувати перспективи Об’єднаної опозиції на виборах», - сказав Борис Тарасюк.

В цьому контексті він нагадав присутнім про те, що Юрій Сербін, діючий народний депутат України йде по мажоритарному округу №160 і вартий максимальної підтримки заради спільної перемоги.

Борис Тарасюк наголосив: «Наша перемога в руках кожного з нас, в руках наших активістів, працівників дільничних комісій, спостерігачів. Кожен має усвідомлювати свою відповідальність за долю України. Крім того, в рамках Центрального штабу ми намагатимемось залучити максимальну кількість міжнародних спостерігачів, рекордну кількість яких було зареєстровано на президентських виборах в 2004 році. Наша мета запросити не менше міжнародних спостерігачів з різних країн не менше ніж в 2004 році». 

Ввечері Борис Іванович зустрівся з мешканцями Конотопу, дав відповідь на їх запитання. Також відбувся телеміст з Миколою Мартиненком.










Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 665 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]