Борис Тарасюк: "Влада повинна розумiти що вступ до ЕС це не лише декларацii, а це конкретнi дii"

Thumbnail

23 травня 2011 р. в прес-центрі SumyNews під час прес-конференції на тему: "Європейська інтеграція України: спільні цінності, спільний ринок, спільне майбутнє?" директор Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні Ніко Ланге та голова Комітету Верховної ради України з питань європейської інтеграції України, директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Борис Тарасюк розповіли про суспільні та політичні чинники, які перешкоджають Україні вступити до Європейського Союзу.

Eвропейська iнтеграцiя Украiни: спiльнi цiнностi, спiльний ринок, спiльне майбутнe?

Thumbnail

23 квітня 2011 року в навчальному корпусі Української академії  банківської справи НБУ відбулася подіумна дискусія на тему "Європейська інтеграція України: спільні цінності, спільний ринок, спільне майбутнє". З вітальним словом до аудиторії та почесних гостей звернувся ректор УАБС Анатолій Єпіфанов. Модератором дискусії виступив голова Комітету Верховної Ради України з питань Європейської інтеграції, посол Борис Тарасюк.

 

Суми вiдзначили 150-рiччя перепоховання Тараса Шевченка

Thumbnail

22 травня патріотична громада Сум відзначила 150-ті роковини повернення тіла Тараса Шевченка на Батьківщину.  З нагоди 150-ї річниці перепоховання Великого Кобзаря в Україні в Свято-Воскресенському кафедральному соборі м.Суми відбулась панахида за Тарасом Шевченком.

Богослужіння очолив Преосвященний єпископ Сумський і Охтирський Мефодій, якому співслужило духовенство собору. Після панахиди відбувся хресний хід до пам’ятника Т.Шевченка та пам’ятне віче на честь Пророка української нації.