Огламурена вiйна

Thumbnail

В моєму під’їзді живе справжній ветеран війни – колишній піхотинець. Нещодавно певні активісти принесли йому «Георгієвську стрічку». Дуже чемно, аби не зірватися на мат, ветеран пояснив активістам за якою адресою їм іти з цим ганчір’ям. Свій вчинок мені він пояснив просто: «яка до біса «Георгієвська стрічка». Не було в нас такого. «Стрічка Слави» була. А під їхнім «триколором» взагалі власівці воювали»…

Анонс: Рух проти символiв тоталiтаризму!

Thumbnail

7 травня о 14 годині Народний Рух України проведе пікетування Сумського обласного державного архіву за адресою: вул. Садова, 49. 
Вже напередодні 1 травня над Сумським держархівом вивісили червоний прапор. При чому не штурмовий, як передбачено в непідписаному законі, а прапор СРСР.
Особливо цинічним є той факт, що червоний прапор майорить над установою, де зберігаються задокументовані факти злочинів Радянського Союзу проти українського народу і української державності.
Пікетування має на меті засудити тоталітарні режими і тоталітарні ідеології і їх символи, які принесли українцям мільйони жертв.