17:55
Борис Тарасюк зустрiвся з мiським головою м. Суми Геннадieм Мiнаeвим

23 травня міський голова Геннадій МІНАЄВ зустрівся з народним депутатом України, головою Народного Руху України Борисом ТАРАСЮКОМ.

Колишній міністр закордонних справ України прибув до Сум для участі у подіумній дискусії "Європейська інтеграція України: спільні цінності, спільний ринок, спільне майбутнє?", що була ініційована Фондом Конрада Аденауера, Інститутом євро-атлантичного співробітництва, Центром європейських ініціатив та Українською академією банківської справи.

Тож під час спілкування з міським головою не оминули увагою питання євроінтеграції України. Геннадій Мінаєв розповів, що 28 травня в Сумах відбудеться масштабне святкування Дня Європи за участю почесних гостей – Посла Європейського Союзу в Україні Жозе Мануеля Пінту ТЕЙШЕРА та послів країн-членів Євросоюзу. Суми посіли ІІ місце у конкурсі Представництва Посольства Євросоюзу в Україні на проведення Дня Європи.

Крім того, міський голова ознайомив гостя з результатами візиту до м. Гожув Вєлькопольский та напрямками співпраці з містами-побратимами Цєллє, Люблін, Гожув.

Під час зустрічі мова йшла і про плани соціально-економічного розвитку міста.

Геннадій Мінаєв традиційно подарував Борисові Тарасюку книги "Суми. Вулицями старого міста" та "Суми. Пам'ять старих вулиць", зауваживши, що завдяки ним можна дізнатися про унікальну історію та дух міста над Пслом.


Сайт Сумської міської ради

Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 582 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]