12:48
Заява Сумськоi ОО Народного Руху Украiни щодо так званого "Звернення до жителiв Сумщини стосовно використання червоних прапорiв 9 травня"

Сумська обласна організація Народного Руху України є послідовною в позиції, що спроби нав'язати українському суспільству тоталітарну символіку, прикриваючись пролитою кров'ю і подвигами ветеранів Другої світової війни є цинічним злочином перед минулими, сьогоднішніми і майбутніми поколіннями українців.

Ініціативи окремих керівників державних і недержавних установ та організацій Сумщини по вивішуванні червоного прапора 9 травня були незаконними і мають отримати належну правову оцінку з боку правоохоронних органів. Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941 - 1945 рр.. (Щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги)"  до сьогодні не підписаний Президентом України. В цій ситуації жителі Сумщини мали повне законне право протидіяти окремим спробам по вивішуванні червоних прапорів поряд з державними.

В той же час, ми заявляємо, що не маємо відношення до так званого "Звернення до жителів Сумщини стосовно використання червоних прапорів  9 травня", розповсюдженого низкою як місцевих, так і всеукраїнських ЗМІ. Ми вважаємо, що це "Зверення…" є продуктом діяльності провладних політтехнологів, які послідовно намагаються дискредитувати опозиційні сили Сумщини. Ми переконані, що це справа рук тих самих людей, які організувала появу молоді кримінальної зовнішності з молодорухівськими пов'язками на опозиційній акції 1 березня 2011 року. Найближчим часом можна очікувати застосування нових методів з арсеналу "чорних піарщиків".  Слід зауважити, що жодна із зазначених провокацій не досягла своєї мети.

Хочемо застерегти, що запровадження практики використання в суспільно-політичному житті Сумщини брудних політичних технологій негативно позначиться на всіх його учасниках і в першу чергу – на ініціаторах застосування подібних маніпуляцій.

 

Голова                                                                      Сергій Бутенко

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 650 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]