« 1 2 3 4 5 6 7 ... 133 134 »

Не допустимо знищення заказника на Недригайлiвщинi!

Thumbnail

Вчора, 21 вересня, голова Сумської ОО Народного Руху України Сергій Бутенко зустрівся з представниками Недригайлівсього штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина».

Під час зустрічі голова районного штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Анатолій Кужель повідомив Сергію Бутенку про факт незаконного водокористування на території заказника «Дібровка», що знаходиться на території Недригайлівської селищної ради.

Сергiй Бутенко: " Рух готовий протистояти фальсифiкацiям".

Thumbnail

17 вересня 2012 року відбувся Провід  Сумської обласної організації Народного Руху України, в ході якого було обговорено хід виборчої кампанії та участь Руху в парламентських виборах 2012 року.

За твердженням голови Сумської обласної організації НРУ Сергія Бутенка, виборча кампанія набирає свого розпалу, виборчі технології набирають свого оберту, в ході яких партії та кандидати вдаються до використання різноманітних технологій, що порушують виборче законодавство.

В Сумах провели останнiй мирний протест

Thumbnail

Сумська обласна організація ВГО "Молодий Народний Рух" разом з іншими громадськими організаціями 5 вересня 2012 року в біля приміщення обладміністрації провела акцію "Останній мирний протест", спрямовану проти прийняття законопроекту №2450 "Про порядок організації і проведення мирних заходів". Приводом для проведення акції стала інформація про те, що 6 вересня, у четвер, у ВР будуть розглядати та, ймовірно, ухвалять законопроект №2450. 

Об'еднана опозицiя запрошуе на зустрiч

Thumbnail

Шановні сумчани!
Запрошуємо вас 30 серпня 2012 року на зустріч з кандидатом в народні депутати від ВО "Батьківщина" Олександром Лисенком та єдиним кандидатом від ВО "Батьківщина" у м. Суми Олегом Медуницею.
У рамках зустрічі - концерт зірок української естради.
Місце проведення: пл. Незалежності.
Початок о 18.00

З Днем Незалежностi!

Thumbnail

Шановні жителі Сумщини!

Прийміть мої щирі вітання і сердечні побажання найкращих гараздів з нагоди найбільшого національного свята - Дня Незалежності!

21 рік тому  Народний Рух України доклався до здійснення споконвічної мрії українців - бути господарями на своїй власній землі. 

Сьогодні наш обов’язок – у нелегкі часи відстояти той здобуток, змінити курс країни,зміцнити нашу молоду незалежну державу заради миру й добробуту в нашому спільному домі.

Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається снаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

З нами Бог і Україна!

Голова Сумської ОО Народного Руху України Сергій Бутенко