« 1 2 3 4 ... 133 134 »

В Сумах вшанують Вячеслава Чорновола

Thumbnail

23 грудня 2012 року о 14.00 відбудеться зібрання патріотичної громадськості з нагоди 75-ї річниці з Дня народження Героя України, лідера Народного Руху України, державного діяча і журналіста Вячеслава Чорновола.

Захід відбудеться за адресою: вул. Горького, 2 (меморіальна дошка В.Чорноволу) о 14.00.

Вiдбулося засiдання Крайового Проводу

Thumbnail

В понеділок, 16 грудня, відбулося засідання Крайового Проводу Сумської обласної організації Народного Руху України.

Голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко доповів членам Проводу про рішення ІІ етапу ХХІ З'їзду Народного Руху України.

Вiтаeмо Бориса Ткаченка з 75-лiттям!

Thumbnail

Крайовий Провід Сумської обласної організації Народного Руху України вітає ветерана НРУ, письменника, краєзнавця Бориса Івановича Ткаченка з нагоди славетного ювілею!

Вельмишановний Борисе Івановичу!

Ваша багаторічна і плідна діяльність на письменницькій, політичній, громадській і духовній ниві добре відома не лише на Лебединщині, а й в усій Україні.

Притаманна Вам працелюбність і наполегливість, вміння переборювати труднощі, працювати з людьми і для людей здобули широке визнання і повагу.

Вiдбулася Крайова Рада Сумськоi ОО НРУ

Thumbnail

25 листопада відбулося засідання Крайової Ради Сумської ОО Народного Руху України. Рухівці, обговоривши підсумки виборчої кампанії, констатували, що рішення І етапу ХХІ З'їзду Народного Руху України про участь НРУ у виборах до Верховної Ради у складі Об'єднаної опозиції "Батьківщина" було вимушеним з огляду на антидемократичні зміни до виборчого законодавства, які унеможливлювали створення блоків політичних партій та підвищували виборчий бар'єр.

В Охтрицi вшанували жертв Голодомору

Thumbnail

В суботу, 24 листопада,  в Охтирці відбувся мітинг-реквієм, присвячений 79-й річниці Голодомору, в якому взяли участь представники патріотичних політичних партій та організацій.  "Сьогодні важко знайти слова, які б могли передати людський біль від страшної трагедії, коли під час, як тоді говорили, розквіту держави, відбувалися страшні події, і українське село вимирало від голоду.