17:18
Вiдбулася Крайова Рада Сумськоi ОО НРУ

25 листопада відбулося засідання Крайової Ради Сумської ОО Народного Руху України. Рухівці, обговоривши підсумки виборчої кампанії, констатували, що рішення І етапу ХХІ З'їзду Народного Руху України про участь НРУ у виборах до Верховної Ради у складі Об'єднаної опозиції "Батьківщина" було вимушеним з огляду на антидемократичні зміни до виборчого законодавства, які унеможливлювали створення блоків політичних партій та підвищували виборчий бар'єр.

"Незважаючи на маніпуляції виборчого законодавства, складнощі переговорних процесів між опозиційними силами, Народний Рух України залишається парламентською партією. Інші  ж націонал-демократичні партії: НУ, УНП, КУН, УП "Собор" залишилися поза Верховною Радою і їх подальше існування є під загрозою. Сьогоднішнім завданням наших побратимів-рухівців, які обрані депутатами Верховної Ради є активна і яскрава опозиційна діяльність в стінах парламенту", - наголосив у своєму виступі  голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко.

Члени Крайової Ради, обговорюючи необхідність  модернізації партії, висловлювали думку, що оновлення можливе з початком омолодження керівного складу НРУ, зокрема голів обласних організацій.

Крайова Рада прийняла ухвали  "Про рекомендації ІІ етапу ХХІ З'їзду НРУ" та "Про відзначення 75-річчя з Дня народження Героя України Вячеслава Чорновола".

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 721 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. Шосткинська міська організація Нородного Руху України надрукувала колендар на 2013 рік в честь 75 річниці з дня народження Героя України голови Народного Руху України Народного депутата України Вячеслава Чорновола.
    Михайло Скорик.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]