10:05
Суми вiдвiдав Борис Тарасюк. Фото

15 серпня 2012 року член Ради Об'єднаної опозиції, голова Народного Руху України Борис Тарасюк відвідав Суми. Народний депутат зустрівся з депутатами Сумської міської ради, опозиційним активом, з якими обговорив перспективи виборчої кампанії.

«Ми бачимо, що рубка буде жорстока. Я можу порівняти цю рубку з тією, що точилася під час президентських виборів 2010 року. Ми не маємо права на поразку. Поразка для нас - це роки бандитського панування, знущання над українським народом, а також роки, котрі Юрій Луценко та Юлія Тимошенко проведуть за ґратами. Знаючи суспільні настрої на Сумщині можу сказати, що Об’єднана опозиція має реальні шанси на перемогу в регіоні. Якщо говорити про наші шанси у загальноукраїнському масштабі то соціологія засвідчує нашу перевагу у 4,5% вже зараз. Перед нами стоїть чітке завдання переконати тих, хто ще не визначився,  гідно підготувати наших активістів, а також не допустити фальсифікацій під час виборів. Тоді перемога буде за нами», - сказав Борис Тарасюк.

Борис Тарасюк взяв участь в прямому ефірі на сумському обласному телебаченні, а також відвідав художній музей.

Ввечері на вул. Соборній в рамках роботи мобільно-агітаційної бригади Борис Тарасюк спілкувався із сумчанам, відповідав на багато чисельні питання.

Також Борис Іванович закликав сумчан підтримати кандидата від Об'єднаної опозиції Олега Медуницю. "У Верховній Раді потрібні такі принципові і професійні депутати, як Олег В'ячеславович", - переконаний Борис Тарасюк.

За допомогою супутникового зв'язку мешканці Сум мали можливість поспілкуватися з Центральним штабом об'єднаної опозиції, де на їх питання був готовий відповісти Володимир Яворівський.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 623 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]