11:30
Сергiй Бутенко: КОД не повинен бути формальним утворенням для внутрiшньоi риторики

15 березня 2012 року в приміщенні обласного Бюро аналізу політики відбулося засідання Сумського Комітету опору диктатурі.

На  зібранні були присутні представники політичних партій та громадських організацій, які увійшли до КОДу в області: Народного Руху України, Фронту змін, Нашої України, Народної самооборони, Європейської партії, ВО "Свобода", а також Конгресу української інтелігенції та Українського козацтва.

Учасники Сумського комітету опору диктатурі закликали керівні органи політичних партій, що створили Комітет опору диктатури, якнайшвидше узгодити єдиний список кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах, відмовитися від публічної взаємної критики та будувати співпрацю на принципах взаємоповаги і взаємного непоборювання між опозиційними політичними силами. Також  представники обласного КОДу рішуче засудили представників опозиційного табору, які допустили публічну критику своїх колег по опозиції.

У своєму виступі голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко  привітав активізацію роботи Комітету, а також  наголосив на необхідності підвищення впливу КОДу на політичні процеси в області.

"Метою об'єднання опозиційних сил в Комітет було саме згуртування  сил для боротьби з діючим режимом, а не формальне утворення  для внутрішньої риторики." – сказав Сергій Бутенко.

Учасники зборів домовилися про систематичні зустрічі та ефективну роботу в подальшому.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 592 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]