12:56
Борис Тарасюк зустрiвся з мешканцями Охтирки

Вчора, 16 серпня 2012 році на центральній площі міста Охтирка Борис Тарасюк разом з Іриною  Купрейчик – кандидатом від Об’єднаною опозиції по мажоритарному округу зустрівся з місцевими мешканцями.

Під час зустрічі за допомогою супутникового зв’язку було організовано канал з м. Горлівка, а також з Центральним штабом Об’єднаною опозиції, де на зв’язку був Ігор Гринів. 

В своєму виступі Борис Тарасюк розповів охтирчанам про сприйняття України за кордоном, відзначивши, що з жовтня 2010 року міжнародні організації фіксують системний відхід від завоювань Помаранчевої революції, про що попереджають у своїх чисельних резолюціях. 

На підтвердження своїх слів Борис Тарасюк навів дані міжнародних рейтингів, що стосуються стану демократії та дотримання прав і свобод людини, рівня корупції тощо.

Також він навів останні дані агентства Блумберг щодо міжнародного рейтингу здоров’я нації, в якому Україна займає 99 місце із 145 країн. При цьому Україна знаходиться найнижче серед країн СНД. 

Борис Тарасюк зауважив, що уважно ознайомившись з проблемами міста, зокрема із закриттям стаціонару з лікування туберкульозу, висушенням річки Ворскла, він може з впевненістю сказати, що стан, до котрого довела місто теперішня влада є хамством по відношенню до громадян. 

Він пообіцяв особисто зайнятися цими проблемами. 

Борис Тарасюк представив охтирчанам кандидата в депутати по 167-у округу Ірину Купрейчик, котра є єдиним кандидатом від демократичних сил.

Борис Тарасюк закликав підтримати її на виборах, адже переконаний, що перемога дасть можливість перемогти банду при владі і змінити стан справ на краще.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 690 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. Call me wind because I am absloutely blown away.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]