12:26
Борис Тарасюк зустрiвся з жителями Лебедина

Сьогодні, 16 серпня 2012 року в місті Лебедин в рамках агітаційного туру Об'єднаної опозиції перебуває голова Народного Руху України Борис Тарасюк.

Борис Тарасюк зустрівся з депутатами місцевих рад, жителями м. Лебедин та лебединськими рухівцями.

«Моє перебування на Сумщині дає мені підстави судити, що агітаційна кампанія розпочалась і триває успішно. Крім того, можу сказати, що у нас дуже хороші перспективи на Сумщині,  адже соціологія показує, що 30% виборців підтримує Об’єднану опозицію. Як би там не було, українські виборці вже давно продемонстрували тенденцію підтримки демократичних сил. Наше завдання полягає в тому, щоб мобілізувати наших прихильників і симпатиків, а також переконати тих, хто ще не визначився», - повідомив Лідер НРУ.

Борис Тарасюк наголосив, що в нашій агітаційній кампанії ми маємо максимально висвітлювати і викривати прорахунки нинішньої влади, котрі призвели до того прикрого стану, в якому зараз перебуває наша держава.

За допомогою супутникового зв’язку було організовано телеміст з містом Єнакієве, а також із центральним штабом Об’єднаної опозиції, де на зв’язку був народний депутат Руслан Князевич. 

Під час свого виступу Борис Тарасюк коротко охарактеризував внутрішньополітичну і зовнішньополітичну ситуації в Україні. Лідер НРУ навів конкретні приклади того, як нас обкрадає нинішня влада, наживаючи мільярди за рахунок простого народу. 

«Проте ми можемо змінити цю ситуацію і в конституційний спосіб змістити банду від влади! - зауважив він, - 28 жовтня кожен із нас має прийти на виборчу дільницю і проголосувати за майбутнє України за Об’єднану опозицію «Батьківщина», до якої увійшли 7 партій. Об’єднана опозиція «Батьківщина» разом із ВО «Свобода» узгодили єдиного кандидата на кожен мажоритарний округ. І таким кандидатом по вашому мажоритарному округу є Ірина Валеріївна Купрейчик». 

Борис Тарасюк представив Ірину Купрейчик як достойного кандидата, яка завдяки своїй цілеспрямованості і відповідальності зможе дійсно змінити ситуацію в регіоні на краще.

По дорозі в Охтирку Борис Тарасюк зупинився в Тростянці, де відвідав історичний центр міста.

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 696 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]