16:21
Передвиборча "замануха" Януковича. Листівки Партії Регіонів в 2010 р. обіцяють знизити ціни на газ на 40%. ФОТО
Тарифи на газ для населення були одним із основних знарядь пропаганди у виборчій кампанії кандидата в Президенти України Віктора Януковича.

Янукович і його агітатори звинувачували уряд Юлії Тимошенко в "завищених" і "необґрунтованих" тарифах на газ. Янукович давав виборцям конкретні обіцянки – знизити тарифи для населення з 620 до 400 гривень за тисячу кубометрів. Напевно, Віктор Федорович і його економісти знали про що говорять.

Пройшли вибори і президент Янукович уклав угоду про передачу в оренду Росії Севастополя ще на 25 років в обмін на зниження ціни на газ. Виборці Януковича мали всі підстави розраховувати, що оскільки закупівля газу в Росії стала для України набагато дешевше, Партія Регіонів виконає свої обіцянки. Але дивний парадокс! Замість обіцяних Януковичем 400 гривень за тисячу кубометрів, газ буде коштувати 930 гривень, а в наступному році Кабмін обіцяє підвищення до 1365 гривень! Це більше ніж в тричі перевищує оптимальну ціну, обґрунтовану спеціалістами Партії Регіонів, яку обіцяли листівки Віктора Федоровича.






Переглядів: 876 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]