17:10
Заява Сумської обласної організації Народного Руху України
Перші місяці правління президента В. Януковича, уряду та парламентської коаліції показали, що до влади в Україні прийшли ті, яким байдужі українські цінності. Режим Януковича пішов шляхом стрімкої узурпації влади, нехтування Конституцією та законами України, зради національних інтересів.

Україна постала перед реальною загрозою втрати державності. Найбільш обурливо, що в ролі головного ліквідатора держави виступає Президент України. Партія Регіонів наполегливо реалізує свою політику блискавичної, повної і беззастережної капітуляції перед Росією.

Україну намагаються повернути в минуле. Тим самим у наших дітей та онуків відбирають перспективу. Замість європейських цінностей і гідного життя їм нав’язують совкові міфи й стандарти. Гуманітарна політика у виконанні одіозних політиків стає засобом дезінтеграції України, провокує міжрегіональні, міжконфесійні та мовні конфлікти в суспільстві.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович, який став провідником інтересів іншої держави, не може бути Президентом України.

Сумська обласна організація закликає всі патріотичні і демократичні сили області створити Народний комітет порятунку України, який координуватиме дії опозиції на Сумщині.

Прийшов час всім силам патріотичного спрямування пройти випробування на щирість своїх переконань. Сьогодні є два виходи: або ми об'єднаємось, відкинемо свої амбіції та образи, відклавши прапори і організаційну символіку; або ж ми залишимо Україну напризволяще і вона неминуче повернеться до колоніального статусу.

Наша свобода здобувалася віками і вона скроплена кров’ю мільйонів! Кожне покоління патріотів відстоювало інтереси Української Нації. Сьогодні знову прийшов час стати в лави боротьби і відстояти незалежність України!

Сьогодні неабияк актуально звучать слова В'ячелава Чорновола: "Дай, Боже, нам мудрості не втратити з великими труднощами тут набуте. Дай, Боже, нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося потім гірко любити – втративши.

Настав час великого вибору: або єдність, перемога і шлях до світла, – або поразка, ганьба і знову довга важка дорога до волі.

Переконаний: ми виберемо єдність і перемогу."

Україна – понад усе!

Переглядів: 567 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]