17:39
Забороніть членам КПУ читати Леніна!

Мене, як і багатьох українських патріотів, безумовно, тішить той факт, що комуністів в нашій державі з кожним роком все менше і менше. Так здається на перший погляд. А насправді в нашій країні комуністів… майже немає. Зайдіть  в райкоми, міськоми, обкоми і запитайте про мету КПУ. Вам розповідатимуть щось про соціальну рівність, про НАТО, може навіть про "канонічне православ'я", про що завгодно, але не про побудову комунізму. Здається, що фракція КПУ у Верховній Раді існує лише завдяки ностальгійним спогадам частини громадян про безхмарну молодість і дешеву ковбасу. В Україні давно вже немає комуністичної ідеології – є лише символ.

За роки радянської влади у совкової людини виробився рефлекс шанувати пам'ятники Леніну. Будь-які спроби прибрати цього кам'яного ідола в якомусь райцентрі зустрічають шалений супротив фанатичних бабусь. Бабусі не знають, що лідери КПУ знущаються з "вождя" більш зухвало ніж українські націоналісти. Хоча ліві вшановують Леніна як видатного революціонера, але самі вони вже ніякої соціалістичної революції не хочуть. Коли в 2002 році в Одесі СБУ заарештувала десяток комсомольців, які мріяли про революцію, КПУ від них спішно відхрестилась. Виявляється, Симоненко не хоче навіть соціалізму. Не так давно в газеті "Комуніст" вийшла стаття "Государственный капитализм – инструмент антикризисной политики для Украины" і члени КПУ цілком серйозно почали обговорювати, як будувати цей "государственный капитализм". Ще Володимир Ілліч писав, що "религия – опиум для народа", а Петро Миколайович ходить святити паску, пише статті про православ'я і отримав з рук предстоятеля УПЦ МП орден Святого Володимира І ступеня. Не будемо навіть згадувати про коаліцію з олігархами з Партії Регіонів…

…Думаю, що врешті-решт рішенням центрального комітету компартії членам КПУ треба заборонити читати Леніна, нехай його праці не вводять в оману вірних "симоненківців".

Андрій Рибалко, голова Сумської ОО ВГО "Молодий Народний Рух"




Переглядів: 694 | Додав: Петрович | Теги: КПУ, Андрій Рибалко, Ленін, Симоненко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
  1. Справжні комуністи були розстріляні більшовиками одразу ж після революції, тож ніяких комуністів після того не було. Тим паче нема їх зараз.
    Схоже, що рухівців раптом осяяло, але вони ще не допетрали, що фактично зізналися у своєму "донкіхотстві". Поцоканий рукою "патріота" бронзовий Ілліч аж ніяк не повинен у тому, що нинішня "мегапатріотична" влада втопила народ у лайні.

  1. Петрович

    Ніякого донкіхотства. Ми дбаємо про Іллічів більше ніж КПУ. Ми хочемо прибрати їх з центральних площ і зберегти їх в музеї під відкритому повітрі. А поки цьому заважатимуть комуністи, на жаль, молоді радикали будуть псувати ці видатні пам'ятки мистецтва.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]