14:28
В центрі Сум опозицiя встановила наметове мiстечко. Фото

11 серпня опозиційні сили Сумщини, об'єднані в Комітет опору диктатурі, розгорнули наметове містечко в центрі Сум. Ця акція протесту проти політичних репресій буде проходити безстроково.

Керівники обласних організацій Народного Руху України, ВО "Батьківщина", "Фронт змін", ВО "Свобода", "За Україну", "Громадянська позиція" дали спільну прес-конференцію в рамках якої підтвердили, що будуть продовжувати співпрацю заради перемоги демократії в Україні.

"Нинішня влада стала на шлях встановлення авторитарного режиму, вдалася до небаченого до цього в Україні судилища над опозиційними лідерами. Але влада помиляється, що такими методами вона зможе змусити український народ мовчати. Останні події, пов'язані з арештом провідних діячів опозиції стали останньою краплею терпіння людей. Сьогодні під метою зупинити диктатуру влади об'єдналися всі політичні сили, і навіть ті, які до цього не мали в чомусь порозуміння.  Переконаний, що політична єдність опозиції демонструє суспільству впевненість в тому, що демократичні здобутки останніх років будуть збережені, а права і свободи людей – захищені",- заявив голова Сумської ОО Народного Руху України Сергій Бутенко.

Учасники Комітету опору диктатури закликали сумчан прийти на мітинг протесту, який відбудеться 15 серпня о 18.00.


Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 781 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. This artlice keeps it real, no doubt.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]