21:20
Відбулося засідання Крайової Ради
20 лютого відбулося засідання Крайової Ради Сумської ОО Народного Руху України. З доповіддю про політичну ситуацію в Україні виступив заступник голови НРУ Іван Крулько. 
"Зараз той час, коли ми не зустрічалися, в Україні була двічі змінена Конституція Вперше, абсолютно непритаманний спосіб - за допомогою Конституційного Суду 30 вересня 2010 року. Вдруге у парламенті 1 лютого 2011, коли депутати продовжили термін свого перебування у Раді. Група Народного Руху України не голосувала за це рішення, оскільки ми не можемо підігрувати нинішній владі у бажанні закріпити нинішній режим. На жаль, таку позицію зайняли не всі сили, які називають себе демократичними. Обидва рази зміни до Конституції, які були здійснені у дуже сумнівний спосіб з точки зору права, не викликали майже жодної чіткої реакції з боку української громадськості. Якщо хтось думає, що це його не стосується, то дуже помиляється", - наголосив Іван Крулько в своїй доповіді.
Крайова Рада затвердила План діяльності організації на 2011 рік, визначила дату проведення обласної конференції. Також Крайова Рада  внесла пропозицію Політраді НРУ нагородити багатолітню голову Сумської обласної організації Катерину Білолюбську орденом "За заслуги перед українським народом" І ступеня.
Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 708 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]