11:49
Вiдбулося засiдання Крайовоi Ради

23 жовтня 2011 року відбулося засідання Крайової Ради Сумської ОО Народного Руху України. З доповіддю про політичну ситуацію в Україні виступив заступник голови НРУ Іван Крулько. 

"Якби вибори відбувалися чесно і позоро, за діючою виборчою системою  демократичні сили вже сьогодні отримали б більшість голосів у парламенті. Позбавивши свободи лідера опозиції Юлії Тимошенко, влада відчайдушно намагається втриматися за керівні посади. За перемогу в цій сліпій боротьбі команда Віктора Януковича готова заплатити ціною втрати перспектив європейської інтеграції України, і  навіть ціною міжнародної ізоляції держави, - наголосив Іван Крулько в своїй доповіді.

Рухівці взяли активну участь в обговоренні політичної ситуації, ролі НРУ політичному житті України, формату співраці між націонал-демократичних силами.

Крайова Рада прийняла рішення рекомендувати керівництву НРУ вести переговори з демократичними силами про утворення політичного блоку для подальшої спільної участі у виборах. Також в ухвалі підкреслено необхідність відстоювання збереження існуючого виборчого законодавства.

На завершення Іван Крулько вручив за особистий внесок у відродження України та з нагоди 20-ї річниці Незалежності України вищу  відзнаку Народного Руху України „За заслуги перед українським народом” голові Лебединської міської організації НРУ Владиславу Коваленку, подякував за активну роботу та побажав міцного здоров'я та оптимізму у праці на благо Руху і України.

 

Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 514 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
  1. I can't bleviee I've been going for years without knowing that.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]