14:07
Відбулася ХХVII звітно-виборча конференція Сумської обласної організації Народного Руху України

5 грудня у конференц-залі готелю "Хімік" відбулася ХХVII звітно-виборча конференція Сумської обласної (крайової) організації Народного Руху України.

Перед  делегатами виступив голова СОО НРУ Сергій Бутенко, який прозвітував  про діяльність організації за останні два роки. Сергій Бутенко приділив основну увагу питанням структурованості партійних лав в області. Створено Буринську і Великописарівську РО, таким чином в кожному районі Сумської області є організація Народного Руху України. Також зросла чисельність партійних лав, перейшли на новий якісний етап відносини  з місцевою владою. Обласна організація на високому рівні відзначила 20-ту річницю НРУ та 350-ту річницю Конотопської битви. За останні два роки до лав Руху прийшло багато активної і освіченої молоді - Молодий Народний Рух став авангардом партійної організації.

Окремо С.Бутенко зупинився на успіхах в інформаційні сфері, зокрема виходить газета СОО НРУ "Наше слово", її молодіжний додаток "Час молоді", функціонує інтернет-сайт. Зросло висвітлення діяльності Руху у обласних ЗМІ.

Народний Рух Сумщини активно співпрацює з єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату, на шпальтах газети "Наше слово" виходить сторінка єпархії УПЦ КП.  

Обласна організація НРУ активно захищає українські цінності на теренах області. Проведено ряд заходів, спрямованих на донесення історичної правди, визнання боротьби УПА, перейменування вулиць. В нашому непростому регіоні необхідно вести рішучу боротьбу з антидержавними силами.  Насторожує той факт, що деякі з них знаходять ідейну та іншу підтримку з боку УПЦ МП.  

В обговоренні доповіді лідера сумських рухівців взяв участь заступник голови НРУ, голова ВГО "Молодий Народний Рух" Іван Крулько, який акцентував увагу на підготовку надійної рухівської зміни, згуртуванні партійних лав, участі у президентській виборчій кампанії. Іван Крулько також наголосив, що завданням кожного патріота є не допустити приходу до влади Віктора Януковича та його команди.

Конференція прийняла одностайне рішення про переобрання Сергія Бутенка головою Сумської обласної організації Народного Руху України на наступний дворічний термін. Заступниками голови було обрано Віктора Азаренкова, Михайла Котельву, Андрія Рибалка. Було переобрано Крайовий провід і Крайову раду СОО НРУ - до складу керівних органів партійної організації увійшли члени Крайового Проводу Сумської обласної організації ВГО "Молодий Народний Рух": Олег Колєсніков, Андрій Лозовицький, Юлія Дерябіна, Ігор Горбатенко.

Наприкінці звітно-виборчої конференції делегати прийняли заяву "Про політичну ситуацію".

Переглядів: 679 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]