19:52
В Україні створена об´єднана демократична опозиція на чолі з Юлією Тимошенко
Сьогодні в Києві біля пам´ятника Т.Шевченку відбулося віче національно-патріотичних сил з нагоди 196-ї річниці від Дня народження великого Кобзаря. Багатотисячним мітингом було ухвалено резолюцію, що проголошує створення об´єднаної демократичної опозиції. ЇЇ лідером була обрана Юлія Тимошенко.

До опозиції увійшли Народний Рух України, ВО "Батьківщина", Партія захисників Вітчизни, громадянський рух "Народна самооборона", Християнсько-демократичний союз, партія "Реформи і порядок", Українська соціал-демократична партія та інші політичні і громадські організації.

Об’єднана демократична опозиція ставить перед собою такі цілі як відстоювання європейського напрямку розвитку України, захист демократії, боротьба за створення соціально орієнтованої економіки, протидія засиллю олігархів у економіці, посилення незалежності України та захист територіальної цілісності держави, недопущення вступу України до будь-яких міжнародних організацій, які суперечать європейським прагненням країни, зміцнення енергетичної безпеки та збереження газотранспортної системи в державній власності, а також захист статусу української мови як єдиної державної.
Переглядів: 599 | Додав: Lozovytskyi | Теги: опозиція, НРУ, мітинг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]