19:35
Україна терористична. По-сталінськи!

1934 рік. На засідання Політбюро заходять сумний Сталін і дуже сумний Ягода. 
Сталін: 
- Товариши, велике горе спіткало нас. Кірова вбили. 
Слабкий на вухо Калінін: 
- Кого, кого вбили? 
Сталін: 
- Товариша Кірова вбили! 
Калінін: 
- Кого, кого вбили?? 
Сталін до Ягоди: 
- Генріх, поясни товаришу Калініну кого вбили. 
Ягода: 
- Кого треба, того і вбили! 


Новий рік приніс в Україну політичні репресії. Почалося все з відпилювання голови фігури Сталіну, що стояла на подвір’ї запорізьких комуністів-некрофілів. Потім статую підірвали. Під час вибуху повибивали шибки в будівлі обкому партії. Міліція порушила кримінальну справу за фактом умисного пошкодження приватного майна (адже ніяким пам’ятником мала архітектурна форма у вигляді Сталіна не являлася). Хто знищив фігуру Джугашвілі – невідомо. Всі «головні претенденти» - організації націоналістичного спрямування – відмовилися брати не себе відповідальність за це. 

А через тиждень правоохоронні органи почали розігрувати класичний сценарій сталінських часів (як бачимо, недаремно на Новий рік мішенню обрали саме Вусатого). 8 – 10 січня відбулися арешти керівництва Всеукраїнської організації «Тризуб» імені Степана Бандери та їхніх родичів: Андрія та Пилипа Стемпіцького, Романа Хмари, Дмитра Яроша, Андрія Тарасенка, Ростислава Винара, Сергія Борисенка. Всього заарештовано понад 10 учасників організації. І всім висувається звинувачення у тероризмі. І пов’язано це все з вибухом у Запоріжжі. Це, мабуть, сталося таке різдвяне чудо – справа про умисне пошкодження майна перетворилася на справу про терористичну діяльність. 

Ну, а як вже чекіст каже «А», то не сказати «Б» йому не дозволяють ні гаряче серце, ні холодна голова. На сьогодні затриманим висувають звинувачення у тероризмі, зв’язках з моджахедами, підготовці замаху на Віктора Януковича (ну, звичайно, куди ж подітися від обвинувачень у зазіханні на життя головних осіб країни, це ж ази сталінізму). Мусарня вже увійшла в раж і куражиться на повну – вже комусь підкинули автомата і починають «шити» незаконне зберігання зброї. Що характерно, «терористи» вперто не хотіли позбавлятися зброї і тримали її у себе до 10 січня, коли її нібито і вилучили в них. Про те, що ніхто з тих, хто готував замах на президента, навіть не спробував сховатися, я просто промовчу. Дуже наглий пішов в Україні терорист. 

І це ж не фінал, події тільки набирають обертів. 10 січня о 6й ранку міліціонери вдерлися до помешкання письменницького подружжя Марини Брацило і Юрія Ноги і провела обшук. Вилучено системний блок, флешки, диски, записники, телефони, фотоплівки. Здогадайтеся, що їм інкримінують? Правильно, тероризм. І з якою акцією пов’язують? Правильно, знищення фігури Сталіна в Запоріжжі. 

І на цьому, будьте впевнені, «шорох» не скінчиться. Знаючи потяг Могильова до створення на папері екстремістських організацій. А за логікою сталінських часів невдовзі можна очікувати на «нові факти у справі», що будуть вказувати на «організацію міжнародного масштабу» («всеукраїнський» характер «терористів» практично доведено, арешти проходили в усіх регіонах). 

14 січня відбудеться пікетування Адміністрації Президента з- вимогою негайного закриття кримінальних справ. Якщо зможеш – прийди туди. Тому що все, що зараз відбувається, стосується і тебе безпосередньо. Чому ти такий упевнений, що саме ти не станеш тією «галочкою» в плані по викриттю терористичних організацій, якої буде не вистачати місцевим міліціянтам? 

pekelnyi-bulba

Переглядів: 638 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]