17:50
У Сумах з’явилась Мафія?!

Така інформація швидко облетіла місто і змусила хвилюватись багатьох жителів. Проте запевняємо: всі можуть бути спокійними – мова йде про психологічно-рольову гру з детективним сюжетом – "Мафія". В цю гру пропонує всім бажаючим пограти Сумська обласна організація ВГО "Молодий Народний Рух"

Гру "Мафія" придумав у 1986 році студент МДУ Дмитро Давидов, згодом вона стає популярною у всьому світі. Гра захопила багатьох жителів міста, молодь частенько грає в "Мафію" на зустрічах, вечірках. Тому сумські молодорухівці  організовано збираються щотижня, аби запропонувати молоді альтернативний вид відпочинку.

Гра по своїй суті унікальна. Вона базується, перш за все, на спілкуванні, на обговореннях між учасниками. Мета гри — вижити своєю командою. 

Мафія набуває все більшої популярності, адже вона одночасно і корисна і цікава.

Так, навички розуміння невербальних жестів допоможуть у реальному житті. Змога виявляти обман, вміння логічно мислити, стримувати в собі свої почуття, знервованість, добрі ораторські навички, навички переконувати стануть незамінною допомогою у роботі, бізнесі, навчанні, просто житті.

Цікавість гри "Мафія" полягає у виживанні, у знаходженні мафіозі та у непомітному видаленні чесних жителів. Проте попереджаємо: розповідати про цю гру означає не сказати нічого. Побачити власними очима символічні перепалки мафії з мирними жителями, і взяти участь у грі усі бажаючі можуть в актовому залі гуртожитку №3 Української академії банківської справи НБУ щоп'ятниці о 20-00. 

Переглядів: 645 | Додав: Петрович | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]