14:01
У Сумах продовжився суд у справi про “презервативи Януковича”
Сьогодні, 11 травня, відбулося засідання Апеляційного суду Сумської області у справі про роздачу контрацептивів в Сумській міськраді.
Суддя Сахнюк, який розглядає апеляцію голови Сумської обласної організації «Молодий Народний Рух» Андрія Рибалка, вирішив викликати в суд і заново опитати всіх свідків події. У суді першої інстанції свідками у справі виступили депутати міськради від Партії регіонів Ігор та Юрій Перепека, член групи «Єдність» директор КП «Муніципальна охорона» Володимир Діхтяр, Семен Салатенко (ВО «Батьківщина») та Олександр Хоруженко («Рідне місто»).
Нагадаємо, 13 квітня Зарічний районний суд прийняв рішення оштрафувати на 340 грн.Андрія Рибалко, який роздавав контрацептиви, на упаковці яких було зображена «особа, схожа на президента». Інцидент стався 29 лютого цього року в холі малого сесійного залу «Пентагону», перед сесією Сумської міської ради.
 Суд першої інстанції визнав доведеною вину Андрія Рибалка в «порушенні порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій» (ст. 185-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Рухівця визнали винним в організації та проведенні зборів без попереднього повідомлення про нього органів виконавчої влади або місцевого самоврядування.
Андрій Рибалко, не погодившись з таким рішенням суду, подав апеляцію. Її розгляд продовжиться 30 травня, о 10.00.
Категорія: Новини Народного Руху України | Переглядів: 580 | Додав: nrusumy | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]