15:50
У лісах Сумщини проходитиме партизанська війна

17-20 вересня 2009 р. втретє відбудеться молодіжна спортивно-патріотична теренова гра «Ревин Яр - 2009» – триденна «іграшкова» партизанську війну в лісах Сумщини.

Завдання змагань полягає в формуванні та реалізації основ тактики бою, розвідки, маневрування, та визначенні кращої з двох команди в ході проведення теренової гри. Це змога і перевірити себе, отримати масу гострих відчуттів, знайти нових друзів, отримати багато нових знань та вмінь.
 
Головним задумом гри є не вироблення навичок тактики бою, здатності захистити себе і оточуючих, виживання, швидкого реагування на «небезпечну» ситуацію, володіння ситуацією та керівництва людьми, виховання молоді на патріотичних, історичних та бойових традиціях українського народу (хоча з першого погляду в учасників заходу може скластись саме така думка), а вибір такої форми спілкування, яка б зацікавила молодь, викликала бажання до громадської активності в майбутньому, спонукала до практичної дії, навчила організовувати себе для суспільно корисної справи.
 
Бажаючим прийняти участь потрібно заповнити реєстраційні документи та здати грошову вкладку (30 грн.) за адресою: вул. Леваневського 26, Центр дозвілля молоді, або вул. Горького 2, (ІІ поверх, Студентське братство Сумщини або I поверх, Молодий Народний Рух), тел.: 80969160196, 80669901393. Заявки приймаються до 15 вересня.

Переглядів: 727 | Додав: nrusumy | Теги: теренова гра, Ревин яр, Спілка української молоді, Студентське братство Сумщини, Молодий Народний Рух | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]